Waarom dit jaar niet eens een gezond kerstpakket?

2 november 2022 10:53

Waarom dit jaar niet eens een gezond kerstpakket?

Wij, Ralph Moorman en Juglen Zwaan hebben weer de handen ineengeslagen om onze favoriete producten te selecteren voor de JouwBox Kersteditie!
We kennen elkaar al vele jaren als collega’s en vrienden met een gezamenlijke missie om mensen te helpen met het maken van gezondere keuzes.

De meeste kerstpakketten die vlak voor de feestdagen door werkgevers worden uitgedeeld zijn verre van gezond. Dat is toch opmerkelijk, want je zou verwachten dat werkgevers zouden willen investeren in de gezondheid van hun werknemers. Een gezonde werknemer is immers minder vaak ziek en misschien zelfs ook wel creatiever en productiever. 

Wij bewijzen met de JouwBox Kersteditie dat het wel mogelijk is om een gezond kerstpakket samen te stellen! En dit nu op voor de 4e keer op rij!
De welbekende JouwBox categorieën huid, haar, mond, voeding en suppletie zijn allemaal dik vertegenwoordigd.

De KerstBox telt 14 natuurlijke producten t.w.v. €165!
Al verkrijgbaar voor €55 + gratis verzending!

De KerstBox is hét alternatief op alle ongezonde Kerstpakketten.

✔Gebruik de kortingscode ONDERNEMERSBELANG voor €5 extra korting!

Link bestelpagina: https://www.jouwbox.nl/product/jouwbox-eenmalig-kerstcadeau/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.