Voor elk bedrijf een toepasselijke sleutelhanger met bedrijfslogo

16 januari 2023 09:35

Voor elk bedrijf een toepasselijke sleutelhanger met bedrijfslogo

Terecht zijn sleutelhangers sinds jaar en dag populaire relatiegeschenken. Het zijn giveaways die dankbaar in ontvangst worden genomen. En de gever op zijn beurt, profiteert ook volop.  Door sleutelhangers laten bedrukken leveren ze naast goodwill ook veel extra zichtbaarheid  en awareness op. Sleutelhangers worden immers dagelijks - zelfs meermalen per dag - gebruikt. 

De sleutelhanger, een blijvend populair relatiegeschenk

O jee waar zijn mijn sleutels? Kwijtgeraakte sleutels vormen een grote bron van ergernis.  Hoe fijn is het als ze niet meer over het hoofd ziet dankzij een fraaie sleutelhanger, die tevens een mooie versiering is. Je creëert ermee je eigen persoonlijke sleutelbos.

Minstens zo fijn is de budgetvriendelijkheid en het hoge return of investment. Ook met een klein marketingbudget kun je een flinke hoeveelheid sleutelhangers laten bedrukken. En met die honderdtallen goedkope bedrukte sleutelhangers weet je groots effect te sorteren.

Sluit met de bedrukte sleutelhanger aan bij jouw business

Voor veel makelaars en autodealers is het een een-tweetje om na een succesvolle transactie, de verkoop van huis of auto, een sleutelhanger met eigen logo te overhandigen. Elk bedrijf kan met deze merchandising perfect uit de voeten. Denk eens out of the box!

Kies een relevante vorm, een bij je business passende functionaliteit, of sluit met de materiaalkeuze aan bij je bedrijfsimago. Zo maak je een sleutelhanger met bedrijfslogo gegarandeerd tot een succesnummer. 

Niet meteen een brainwave? Enkele suggesties:  

  • Dierenwinkel: sleutelhanger in de vorm van een bot.
  • Speelgoedwinkel, kinderdagverblijf of kinderkledingzaak:  sleutelhanger met een pluchen beertje.
  • Een bedrijf in luxe artikelen of met een luxe uitstraling:  een klassieke sleutelhanger van leer met metaal, of klassieke metalen sleutelhanger in luxe doos met lasergravure.
  • Bedrijf in watersportartikelen:  Een drijvende sleutelhanger.
  • Wijnhandel: sleutelhanger in de vorm van een kurk.
  • Bedrijven met een duurzaam imago: kurken of bamboe sleutelhangers.
  • Bedrijven in de food-sector: 3-D food sleutelhanger met als extra functionaliteit anti-stress.
  • Bouwbedrijf: sleutelhanger met reflecterend veiligheidshesje.

Timmer aan de weg met een functionele sleutelhanger 

Met een beetje brainstormen kom je geheid tot een met jouw core business matchende sleutelhanger. Wil je nog een stap verder gaan dan sec de juiste vorm, kleur of materiaal, kies dan een functionele sleutelhanger.  Grote kans dat jouw relatiegeschenk een echt hebbedingetje wordt. Wie weet zelfs een collectorsitem.

 Enkele opties:

  • Met lampje. In het donker de sleutel in het sleutelgat steken wordt zo a piece of cake. Een eenvoudig lampje of een luxere uitvoering in de vorm van een zaklamp met drie ledlampjes. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en wat past binnen het budget?
  • Met flesopener. Een sleutelhanger en flesopener ineen, een gouden combinatie. Leuk voor op een evenement, de vrijmibo of welke feestelijke gelegenheid dan ook. Een greep uit de mogelijkheden: een kleurrijke in salandervorm, een in fles- of gitaarvorm, of een smaakvolle met harslogo.
  • Voorzien van winkelwagenmuntje. Een eenvoudig reclameartikel, maar succes gegarandeerd.
  • Een drijvende sleutelhanger.  Een perfect promotieartikel voor relaties die veel op of dichtbij het water zijn! Hét relatiegeschenk voor surfers, zwemmers of vaarders.
  • Met een fluitje. Vrolijke merchandising! Doet het altijd goed op een evenement.
  • Met bagagetracker of keyfinder. Nooit meer je tassen kwijt of je sleutels kwijt: ideaal.
  • Sleutelhanger met IOS/micro usb-aansluiting. Voor wie zijn klanten een plezier doet met deze merchandising voor apparaten met micro USB-aansluiting of IOS-besturingssysteemstick.
  • Antistress-sleutelhanger. Spreekt toch voor zich?

Voor meer relatiegeschenken, zie Gift Campaign.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.