Vet Digital breidt management team uit voor verdere expansie

2 februari 2023 16:11

Vet Digital breidt management team uit voor verdere expansie

Walter Aerts nieuwe CEO bij HubSpot-partner

Vet Digital, een vooraanstaand partner van Hubspot in de Benelux en Scandinavië, stelt met ingang van 1 februari Walter Aerts aan als CEO. Onder leiding van de nieuwe CEO zal Vet Digital zich verder focussen op internationale expansie. Eigenaren Erik Verpoort en Ron Schaminee blijven actief in de organisatie als CCO en CFO. 

Vet Digital helpt bedrijven met het genereren en converteren van meer leads en het digitaal transformeren naar de HubSpot CRM technologie. Met een team van 40 professionals helpen zij voornamelijk bedrijven in de ICT, zakelijke dienstverlening en maakindustrie. De HubSpot-partner heeft vestigingen in Nijmegen, Amsterdam en Kopenhagen.

Verdere groei

Walter Aerts is afkomstig van advertentie technologiebedrijf JustPremium, dat in 2021 werd overgenomen door GumGum uit de Verenigde Staten. “Vet Digital heeft in de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Ik kijk er naar uit om aan het roer te staan van de komende groei”, aldus Walter Aerts.

De overname van Heuvel Marketing in mei 2022 en de opening van het kantoor in Denemarken in december 2022 hebben de internationale koers en verdere groei van Vet Digital in gang gezet. CCO Erik Verpoort: “We zijn blij met de komst van Walter Aerts naar Vet Digital. Zijn ervaring met scale ups en het opzetten van sales organisaties zullen Vet Digital helpen in de verdere groei.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.