Verrijk je bedrijf of kantoor met Zaanse kunst

25 april 2022 11:08

Verrijk je bedrijf of kantoor met Zaanse kunst

Steun cultuureducatie in Zaanstad verrijk je bedrijf of kantoor met kunst van Zaanse bodem. Gemeente Zaanstad verkoopt namelijk ruim 500 kunstwerken tegen een schappelijke prijs! De kunst is onderdeel van de gemeentelijke kunstcollectie die, na jaren in opslag, te koop wordt aangeboden. De opbrengst van de verkoop komt ten goede van cultuureducatie in Zaanstad.

Verkoopweek Het Weefhuis

Van schilderijen van Jaap Stellaart en Peter Teeling, grafiek (prentkunst) van Wim Koster en Hans Kuijt, tot keramiek van Henk Dil en Martin Klaver. De prijs van de kunstwerken ligt  gemiddeld tussen de € 25,- en € 250,-. Toegang tot de expositie is gratis. Kopers nemen direct hun aankoop mee, waarna de verkochte kunst zo snel mogelijk wordt vervangen door nieuwe werken.

Het Weefhuis
Lagedijk 39, Zaandijk
24 t/m 29 mei, 11:00 - 18.00 uur
Toegang vrij

Veiling Bullekerk

De ‘Kunstverkoopweek’ sluit af met een veiling van 25 werken in de Bullekerk. Deze werken worden wel tentoongesteld in Het Weefhuis maar kunnen alleen op de veiling gekocht worden.
 
Westzijde 75, Zaandam

29 mei Inloop vanaf 19.00 uur, veiling vanaf 20.00 uur

Website

Geïnteresseerden kunnen de werken nu al online bekijken en reserveren. De gereserveerde werken staan tijdens de kunstverkoopweek week klaar in het Weefhuis. Ook is het mogelijk om per mail te bieden op de te veilen werken. De volledige collectie en uitleg over het verkoopproces zijn te vinden op https://zaanstad-restant.kunstwacht.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.