Vergaderen op een unieke plek?

21 oktober 2021 09:00

Vergaderen op een unieke plek?

Deze locatie in een oud kasteel biedt uw bedrijf en werknemers de mogelijkheid om op een van de meest unieke locaties van Oost-Nederland te vergaderen.

Ieder bedrijf wil graag zijn werknemers blijven stimuleren door middel van het aanbieden van vernieuwing. Deze vernieuwing kan komen in verschillende vormen. Zo kan u als werkgever een kantoor inrichten op basis van de laatste trends, of de werknemer verschillende interessante bedrijfsuitjes bieden. Ook op het gebied van vergaderingen kan uw bedrijf vernieuwing en stimulans bieden aan haar medewerkers. Is er bij uw bedrijf al eens nagedacht over verschillende vergaderlocaties? Of gebeurt dit altijd gewoon op het kantoor?

Bij Slot Doddendael waant u zich op een van de meest unieke vergaderlocaties van Oost-Nederland. Het prachtige kasteel en bijbehorend landgoed heeft meerdere historische en unieke ruimtes voor een uitstekend georganiseerd (relatie)evenement, personeelsfeest, vergadering, congres, workshop of seminar. Slot Doddendael biedt de zakelijke gast alle faciliteiten en ruimte, of het nu gaat om een overlegmoment tijdens de lunch of om een vergadering.

De locatie is uitstekend te bereiken, gelegen op slechts 8 kilometer van Nijmegen. Binnen twintig minuten bent u met de auto in hartje Arnhem. In vijf minuten bent u op de snelwegen A50 en A73.

Door de goede bereikbaarheid en vele faciliteiten voor de zakelijke gast – denk aan wifi en voldoende gratis parkeergelegenheid – is Slot Doddendael uitermate geschikt als inspirerende locatie voor vergaderingen en congressen. In Slot Doddendael bevinden zich verschillende ruimtes die geschikt zijn voor presentaties en grote zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 250 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de binnentuin. Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling. Hiernaast zijn productpresentaties, personeelsfeesten en recepties tot 650 personen goed mogelijk op het slot.

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen: wij maken het mogelijk, perfect georganiseerd en toegesneden op uw wensen. De locatie en de faciliteiten, zoals onze eigen keuken en service die we verlenen, zijn bij ons allemaal van de hoogste kwaliteit. Geen wonder: we hebben ruim veertig jaar ervaring met het organiseren van personeelsfeesten, ledenvergaderingen, congressen, seminars en relatie-evenementen.

Wij werken niet met cateringbedrijven, maar hebben een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner dus precies toesnijden op uw wensen. Maar ook improviseren is geen enkel probleem, zelfs als dit last-minute is. Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Slot Doddendael is niet alleen een unieke en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw personeelsfeest, ledenvergadering, congres, seminar of relatie-evenement perfect verloopt. Bekijk de arrangementen hier.

Kortom.. Slot Doddendael, een prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen. Een heuse ontdekking!

Slot Doddendael
Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
Tel. 0487 52 18 62
E-mail: info@slotdoddendael.nl
www.doddendael.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.