Vergaderen aan het water

21 oktober 2021 09:00

Vergaderen aan het water

Alle vergaderzalen van Villa Westend in Velserbroek bieden een fraai uitzicht op de Westbroekplas. De locatie is te vinden aan de rand van het grote recreatiegebied Spaarnwoude (vlakbij Haarlem en op slechts 20 autominuten van Amsterdam).

Restyling Villa Westend

Villa Westend onderging in 2020 een grote restyling waarbij de hele zaak van boven tot onder werd aangepakt. Door de verbouwing kreeg de locatie er extra opties bij. “We merkten dat er vaak werd gevraagd om meerdere zalen en/of break-out ruimten. Daarom hebben we er nu drie vergaderzalen en een bar bij die los van elkaar of als één geheel afgehuurd kunnen worden”, legt Stephanie Heijkoop uit. De zalen zijn verschillend van grootte die voor allerlei soorten (hybride) meetings gebruikt kunnen worden. Sommige zalen beschikken over een eigen bar. Ook heel prettig: parkeren is er gratis en doe je recht voor de deur.

“We hebben nu prachtige nieuwe barren, een nieuw interieur met veel ronde tafels, velvet banken en stoelen en een loungegedeelte bij de open haard. Ook hebben onze toiletgroepen een hele gave make over gehad. Verder hebben we overal zonneschermen laten plaatsen. Het gebouw heeft namelijk glazen ramen van vijf meter hoog over de hele lengte. Rond het middaguur kwam de zon altijd fel naar binnen. Nu kunnen we over de gehele ramen of alleen in de hoogte de screens naar beneden doen waardoor je nog wel naar buiten kunt kijken maar de zon niet meer direct naar binnen schijnt.”, aldus Stephanie Heijkoop.

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Villa Westend is mogelijk vanaf 10 personen. Er zijn diverse all-in vergaderarrangementen voor een vaste prijs. Zo kun je een hele dag (8-uur) vergaderen inclusief gebruik van audiovisuele middelen, onbeperkt koffie naar keuze, een heerlijke lunch met verse jus d’orange en diverse lekkernijen tussendoor, voor 57,50 p.p. (incl BTW).

Liever een halve dag vergaderen met lunch? Ook dat is mogelijk, voor 47,50 p.p. (incl BTW).

Na het vergaderarrangement zin om met het team te blijven borrelen of dineren? In het sfeervolle restaurant van Villa Westend worden de lekkerste gerechten & menu’s geserveerd.

Locatie & ligging

Het bijzondere aan Villa Westend is de ligging aan de Westbroekplas en een groot privéstrand + beachbar dat bij de locatie hoort. Bij mooi weer biedt dat natuurlijk allerlei zomerse mogelijkheden tijdens een vergadering. Zo zijn er verschillende teambuildingsactiviteiten te boeken zoals suppen of varen op de Westbroekplas. In de winterperiode trekt Villa Westend een warme winterjas aan en is de locatie heel sfeervol en warm ingericht met overal lichtjes. Alleen voor het uitzicht over het water op de skyline van Velserbroek in de donkere wintermaanden mag je deze locatie al niet overslaan.

Tip: de ondernemers van Villa Westend zijn aan het uitbreiden in Zaandam, met ook een hele toffe locatie aan het water ;) Naar verwachting zal deze locatie begin 2022 openen. Daarover later meer.

Villa Westend
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek
Tel. 023-5381878
E-mail info@villa-westend.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.