Verbeter uw werkprestaties met een HP Elitebook

28 januari 2022 11:22

Verbeter uw werkprestaties met een HP Elitebook

Een ultradun design, zelfherstellende beveiliging en bovengemiddelde rekenkracht en opslagcapaciteit, het draagt allemaal bij aan uw werkprestaties. Het maakt werknemers productiever omdat ze niet worden belemmerd door trage programma’s, vervelende ruis tijdens online vergaderingen of andere technische problemen. Het is de HP Elitebook die het werk makkelijk voor u maakt. 

Of u nou op kantoor, thuis of in de trein werkt, op elke plek kunt u prettig werken met een HP Elitebook. Dat komt vooral door de krachtige samenwerkingstools. Die zorgen voor glasheldere gesprekken en perfecte ruisonderdrukking. We vergaderen steeds meer online en dat maakt een HP Elitebook nog relevanter voor de zakelijke professional.

Cybercrime

Internetcriminaliteit is een steeds groter probleem aan het worden. Gelukkig hoeft u zich daar met een HP Elitebook geen zorgen om te maken. Deze laptops behoren tot de veiligste pc’s ter wereld. Bijvoorbeeld dankzij een infraroodcamera om veilig in te loggen. Ook heeft deze serie geavanceerde beveiligingsfuncties om uw laptop te beschermen. Beveiliging die essentieel is, zeker als u veel met vertrouwelijke informatie werkt.

Stootbestending

Als u een laptop overal mee naar toe neemt, moet deze wel tegen een stootje kunnen. Hij gaat mee de trein in, mee naar cursussen en van uw thuiswerkbureau weer mee naar de klant of kantoor. Ook dan is de HP Elitebook een goede keuze. Door de volledige metalen behuizing is de laptop stevig en blijft die lang mooi. Een laptop die u niet snel in de steek laat als u per ongeluk ergens tegenaan botst.

Perfecte helderheid

Of u nou in een donkere of lichte ruimte werkt, in elke omgeving heeft u een goed beeld dankzij de hoge helderheid en brede kleurweergave. Gebruikt u de werklaptop ook privé? Dan kunt u er dus ook prima series op kijken. Plof op de bank na een lange werkdag en binge de nieuwste afleveringen van uw favoriete serie.

Werklaptop van topklasse

Bovenstaande voordelen zijn slechts een paar pluspunten van de HP Elitebook serie. De laptops hebben nog veel meer voordelen voor ondernemers en medewerkers. Voor een werklaptop van topklasse moet u dan ook zeker kijken in de HP Elitebook serie. De meest verkochte modellen zijn de Elitebook 830, Elitebook 840 en Elitebook 850. Deze hebben een Intel Core I5-8xxx processor of hoger.

HP Elitebook kopen?

Benieuwd naar alle Elitebook laptops van HP? Bekijk hier de HP Elitebook serie. Welk model u ook kiest, met een HP Elitebook gaan uw werkprestaties er absoluut op vooruit. De laptop is verkrijgbaar in verschillende beeldscherm afmetingen: 13,3 inch, 14 inch en 15,6 inch. Alle modellen hebben standaard een Full HD scherm (1920x1080). Ook biedt de Elitebook een moderne dockingoplossing. Slechts met één USB-C kabel heeft u de beschikking over desktopproductiviteit.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.