Veilig en inspirerend vergaderen & trainen in het groen

7 juni 2021 14:30

Veilig en inspirerend vergaderen & trainen in het groen

Na een jaar lang thuiswerken, online vergaderen en het bezoeken van hybride events zijn we allemaal maar wát toe aan live ontmoetingen. Nu de overheid eindelijk weer groen licht heeft gegeven voor bijeenkomsten tot 50 personen stijgt de vraag naar veilig én inspirerend vergaderen en trainen enorm. Teams willen elkaar live opzoeken om samen plannen te maken en te brainstormen. Organisaties willen hun kennis weer delen tijdens fysieke trainingen. En de locaties? Die zijn er klaar voor om hun gasten weer veilig en verantwoord samen te laten komen.

Vergaderen op 1,5 meter

Doordat de coronacrisis inmiddels al meer dan een jaar voortduurt zijn locaties volledig ingespeeld op het managen van bezoekersstromen. Zo ook bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Alle zalen zijn in een 1,5 meter setting te reserveren, er is extra bewegwijzering aanwezig om gasten elkaar niet onnodig te laten kruisen en de catering wordt op aangepaste wijze verzorgd. Daarnaast biedt het conferentiehotel de mogelijkheid om bijeenkomsten zowel binnen als buiten plaats te laten vinden.

Buiten vergaderen en trainen in het groen

Voor wie op zoek is naar een inspirerende setting én voldoende frisse lucht is een vergadering, training of brainstormsessie in de natuur ideaal. De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende ‘achtergrondmuziek’ van fluitende vogels geven een hele andere dynamiek aan je training dan dat je in een vergaderzaal zit. Het buiten zijn stimuleert de hersenen én het bevordert de creativiteit. Bij de buiten vergaderplekken van Kontakt der Kontinenten is meer dan genoeg ruimte om afstand te houden en zijn alle benodigdheden aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst.

In de bostuin zijn meerdere locaties die je kunt reserveren voor een buiten vergadering. Alle plekken bevinden zich op maar een paar minuten wandelen van de locatie. Je kunt kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels, boomstammen of poefjes tot handige mobiele stoelen inclusief schrijftafel. Combineren kan natuurlijk ook.

Over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Bij Kontakt der Kontinenten heeft je bijeenkomst altijd een bijzonder werelds tintje. Het geeft nét dat beetje extra inspiratie aan je bijeenkomst.

Het hotel is centraal gelegen tussen Amersfoort en Utrecht en wordt omringd door natuur. De locatie bestaat uit twee gebouwen die ooit dienst deden als missiehuis en klooster. Nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel. Met keuze uit maar liefst 25 zalen is er altijd een ruimte die past bij jouw conferentie of evenement. En wil je blijven overnachten? Dan kan dat in één van de 130 hotelkamers.

Bijeenkomst in het najaar? Vraag alvast beschikbaarheid!

Veel bijeenkomsten die eerder dit jaar niet door konden gaan worden nu alsnog georganiseerd of alvast verplaatst naar het najaar. Ben je nog op zoek naar een veilige locatie voor jouw bijeenkomst? Informeer dan alvast naar de beschikbaarheid of vraag direct een offerte aan.

Neem contact met ons op

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20

3769 AS Soesterberg

www.kontaktderkontinenten.nl

0346 – 35 17 55

reserveringen@kontaktderkontinenten.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.