Unieke vergaderlocatie in het centrum van Utrecht

10 mei 2022 14:53

Unieke vergaderlocatie in het centrum van Utrecht

Foto: Henja Kooijman

Op loopafstand van Utrecht CS vindt u Molen de Ster, een serene vergaderruimte aan het water waar u in een ongedwongen sfeer en geheel verzorgd kan vergaderen. Bij Molen de Ster vindt u alles in één. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, teambuilding, ontspanning, borrel en diner. Met het zonlicht via de open hellingdeuren is dit een heerlijke locatie voor al uw bijeenkomsten vanaf 8 personen.

Vergaderen in een historische molen

De molen uit 1739 staat midden in de stad op een groen molenerf waar de rust over u heen spoelt. De oude Zagerij is een inspirerende ruimte voor uw team. Bij binnenkomst ruikt u het versgezaagd hout. Iedere zaterdag wordt in de molen nog steeds hout gezaagd op windenergie. De volledig houten ruimte is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is hybride vergaderen mogelijk en mocht u specifieke wensen hebben dan denken we graag met u mee.

Duurzaam en lokaal

Tijdens uw bijeenkomst is het besloten terras tot uw beschikking voor breakoutsessies of een zomerse lunch aan het water. Sluit uw geslaagde vergadering af met een gezellig borrel. Met onze lunch- en borrel arrangementen zorgt u goed voor de innerlijke mens van uw gasten. Onze keuken bereidt de lekkerste broodjes, taart en borrelhapjes met oog voor duurzaamheid. We werken zoveel mogelijk met biologische en lokale producten.

Meer dan vergaderen

Bij Molen de Ster vindt u een vergaderlocatie buiten de gebaande paden met meer mogelijkheden dan alleen vergaderen. Zo zijn er veel verschillende opties voor een vergaderbreak of teamuitje op de locatie zelf of in de levendige omliggende wijk Lombok. Verras uw gasten met een rondleiding in de molen of maak een stadswandeling terwijl jullie de verschillende monumenten in de wijk tekenen. Het erf is zeer geschikt voor buitenactiviteiten tijdens de teambuilding. En er zijn verschillende watersporten mogelijk op de Leidsche Rijn.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor uw volgende zakelijke bijeenkomst.

Molen de Ster
Molenpark 3
3531ET Utrecht
Telefoon: 030-2990174
Email: info@molendester.nu

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.