Unieke, eigentijdse kerstpakketten/kadomanden naar eigen wens samen te stellen.

20 oktober 2021 09:00

Unieke, eigentijdse kerstpakketten/kadomanden naar eigen wens samen te stellen.

Authentieke en duurzame kerstpakketten bij Landwinkel/Camping de Waterbuffelfarm in Oldemarkt.

Voor elke budget is er iets unieks en moois te maken, en vooral met ons boerenverstand gemaakt, dus geen producten die een jaar de kast ingaan, nee (h)eerlijke producten met smaak.

Naast de waterbuffels is er op ons bedrijf een grote landwinkel aanwezig met een zeer divers aanbod van artikelen. Van luxe levensmiddelen tot leuke, grappige hebbedingetjes. Door ons ruime assortiment kunnen we voor ieder bedrijf en budget passende originele kerstpakketten samenstellen.

Voor ieder wat wils en eventueel met eigen logo op de producten. Denk hierbij ons heerlijke duurzame waterbuffelvlees, lokale streekproducten, verrassend lekkere sappen, vele soorten kazen en andere overheerlijke delicatessen. Of misschien wel een cadeaubon voor onze camping?

De Waterbuffelfarm beschikt sinds vorig jaar over een unieke camping op een bijzondere locatie nabij de Weerribben. Deze camping is kleinschalig, 18+ en met standplaatsen en safaritenten die een uitzicht hebben op een prachtige beestenboel, zoals de machtige waterbuffels, grote struisvogels, schattige varkentjes die graag komen knuffelen en nog veel meer.

De landwinkel is opgericht sinds 2017 en de waterbuffels hebben we sinds 2011. Deze combinatie samen in eigenlijk heel mooi en uniek want we weten precies wat we verkopen. We hebben ongeveer 95 waterbuffel waar we goed voor zorgen. Onze buffels lopen in natuurgebieden zoals de Weerribben, Kalenberg maar ook bij ons thuis op een heel groot stuk land met een eigen relax vijver. Buffel kunnen namelijk niet zweten en daarom is het belangrijk dat ze verkoeling kunnen zoeken in het water en dat doen ze graag! Wanneer de buffels aan het relaxen zijn in het water trekt dit altijd veel bekijks.

U kunt altijd bellen of mailen naar mij en sta u persoonlijk te woord.

Carina Zeestraten
Waterbuffelfarm Oldemarkt
info@waterbuffelfarm.nl
06 30353018

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.