Uitbreiding dealernetwerk Stern

9 maart 2022 13:15

Uitbreiding dealernetwerk Stern

Per 1 januari 2022 heeft Stern de activiteiten van dealer Van der Linden van Sprankhuizen overgenomen in Hoorn en Purmerend. Daarnaast heeft Stern per 1 maart 2022 vier vestigingen van AutoPalace overgenomen in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.

De overnames betekenen voor Stern een waardevolle aanvulling van het vestigingennetwerk en de toevoeging van meerdere nieuwe merken in de laatstgenoemde regio, namelijk: Peugeot, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi. Momenteel voert Stern gesprekken met Hyundai Motor Nederland om toestemming te krijgen ook dit merk te blijven voeren in Emmen en Hoogeveen. Stern is in Groningen en Drenthe al actief met de merken Opel, Mitsubishi en KIA. De vestigingen in Hoorn en Purmerend vertegenwoordigen allebei het merk Opel.

Met beide dealerbedrijven is veel overlegd en samengewerkt om de overnames zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden. Voor de klant zal er, behalve de dealernaam, weinig veranderen. Alle werknemers van Van der Linden van Sprankhuizen en AutoPalace zijn nu in dienst bij Stern en blijven werkzaam op de eigen vestigingen.  De signalisatie van Stern op en bij de nieuwe panden is nog in volle gang. Maar in de werkplaats en showroom wordt gewoon doorgewerkt.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.