Systemisch business leiderschap: voor leiders die vanuit samenhang willen bewegen

8 april 2022 12:09

Systemisch business leiderschap: voor leiders die vanuit samenhang willen bewegen

Ervaren leiders weten precies hoe zij hun organisatie en team economisch, financieel en commercieel moeten leiden. Maar hoe haal je ook alles uit het geheel? Uit je mensen, uit je organisatie, uit jezelf? Dat ontdek je met systemisch leiderschap.

De uitdagingen van modern leiderschap

Iedere organisatie heeft te maken met vraagstukken die niet meer alleen vanuit een managerial, operationeel, HR of IT-domein zijn te bezien. Die niet op te lossen zijn met de vertrouwde manier van causaal en lineair analyseren, plannen, controleren en bijstellen. Wat doe je als jouw organisatie, jouw team, jouw dilemma vraagt om een bredere blik en een complexer begrip van wat er speelt?

Een andere blik

Systemisch leiderschap geeft nieuwe inzichten. Je gebruikt je hoofd én je hart. Je werkt vanuit verbinding en samenhang, in en om de organisatie. Je kijkt naar het geheel, maar ook naar je medewerkers. Zo kun je jouw team inspireren en dragen en kan jouw organisatie zich ontwikkelen.

Systemisch leiderschap heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld en heeft haar waarde inmiddels bewezen. Talloze leiders op verschillende plekken en in prachtige rollen kiezen er vandaag de dag voor om hun organisaties, projecten en teams op een systemische manier te leiden. Niet alleen groei je als leider, het hele systeem waar je leiding aan geeft wordt vitaler, productiever en gelukkiger.

Leergang Systemisch Business Leiderschap

Leidinggeven is nu eenmaal meer dan doelen behalen of prognoses maken. Leiderschap gaat ook over verbondenheid, binnen en buiten de organisatie. Die waardevolle aanvulling op je vertrouwde professionele leiderschapstools biedt de Leergang Systemisch Business Leiderschap jou. Wanneer je weet hoe je je leiderschap breder en completer kunt inzetten, krijg je je team, bedrijf of organisatie duurzaam en in samenhang in beweging!

Over Systemic Business School

Systemic Business School is een initiatief van het Bert Hellinger Instituut Nederland, wereldwijd bekend als hét instituut voor systemisch werk binnen organisaties.

De opleiders en coaches van Systemic Business School zijn ervaren leiders én professionals binnen het systemisch werk en gedachtengoed. Zij weten hoe systemisch inzicht jouw persoonlijk leiderschap compleet zal maken en hoeveel makkelijker het zal zijn om met je team en organisatie je doelen te behalen. Die kennis dragen ze graag aan jou over.

Iets voor jou of leiders in jouw organisatie?

Neem contact op met de trainers van Systemic Business School, zij vertellen je graag meer over systemisch leiderschap en de opleiding Systemisch Business Leiderschap!

Website: www.systemicbusinessschool.nl
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/systemic-business-school

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.