Studio Velvet Heaven: dé partner voor jouw online of hybride evenement

19 april 2022 10:29

Studio Velvet Heaven: dé partner voor jouw online of hybride evenement

Studio Velvet Heaven is dé partner voor jouw online of hybride evenement! Wij ontzorgen je helemaal door onze ruime kennis en ervaring in eventmanagement, hospitality en techniek. Zo denken we graag mee met de invulling van je evenement, wij regelen lekkere hapjes voor jouw gasten en wij zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze professionele studio is ingericht met alle apparatuur die jij nodig hebt om snel jouw (online) evenement op te zetten. Of je nu met één spreker en camera aan de slag wilt, of met meer mensen een event wilt hosten: wij regelen het voor je. Wij bieden meerdere pakketten aan voor online en hybride evenementen. In de studio zijn er diverse settingen mogelijk voor jouw online of hybride evenement. Denk bijvoorbeeld aan een ronde tafel setting of een relaxte Q&A setting. Wij denken graag met je mee. Samen met onze partner Megawonen kijken we samen naar de juiste aankleding van het evenement, om IMPACT te maken op jouw publiek. In onze prachtige studio kunnen we 100 man kwijt.

Onze studio is standaard voorzien met techniek, luxe decoratie, eventmanagement en catering. Via een fysieke of online voorbespreking zoeken wij het geschikte pakket bij je wensen voor een fysieke, hybride of online evenement.

Studio Velvet Heaven wordt gerund door professionals die weten hoe je een sterk online en hybride event organiseert. Samen maken wij events met IMPACT. Studio Velvet Heaven is centraal gelegen in Amsterdam op steenworp afstand van Centraal Station. Ook hebben wij een ruime parkeerplaats waar je voor € 1,30 per uur kunt parkeren.

Ben je op zoek naar een studio voor jouw online of hybride evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiovelvetheaven.nl of bel naar 020 – 2184593.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.