Strijbosch Thunnissen Makelaars slaat onder nieuwe leiding innovatief pad in

15 oktober 2021 09:44

Strijbosch Thunnissen Makelaars slaat onder nieuwe leiding innovatief pad in

Strijbosch Thunnissen makelaars gaat over in nieuwe handen. Algemeen directeur Harry van Loon draagt het stokje over aan zijn dochter Sophie van Loon en aan Bauke Coppes. Het tweetal heeft de ambitie om het makelaarskantoor naadloos te laten aansluiten bij de eisen van deze tijd. Dat doen ze door scherp in te zetten op online marketing, kennisoptimalisatie en duurzaamheid.

Sophie van Loon is geboren en getogen in Nijmegen. Ze volgde bedrijfsgerichte studies in Groningen en Amsterdam en begon 3,5 jaar geleden bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Aanvankelijk deed ze woningmakelaardij, maar later legde ze zich toe op de verhuur en verkoop van bedrijfsruimtes en nam ze een deel van de interne bedrijfsvoering voor haar rekening. Bauke Coppes studeerde vastgoed & makelaardij en werkt inmiddels 10 jaar bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Hij taxeerde commercieel vastgoed en legt zich de laatste jaren toe op de verkoop en verhuur van beleggingsobjecten, transformaties en logistiek vastgoed.

ONLINE MARKETING

Vroeger publiceerden we krantjes. Dat is natuurlijk niet meer van deze tijd”, zegt Bauke Coppes over de inzet van online marketing, “We benutten nu nieuwe technologieën om onze doelgroepen te bereiken.” Hij doelt daarbij op social media, online nieuwsbrieven en een actuele website. Verder is er Big Data, online verzamelde informatie, die kan helpen bij besluitvorming in het vastgoed. Bauke Coppes geeft een voorbeeld: “Een ontwikkelaar wil op een locatie woningen bouwen. Maar naar welk type is vraag? Met Big Data kunnen we het profiel van gegadigden in beeld brengen.” Bij digitale innovaties wordt telkens gekeken of en hoe ze dienstbaar gemaakt kunnen worden aan de klant.

KENNISNETWERK

Er zijn al veel makelaarskantoren, meestal gericht op de lokale markt. Sophie van Loon: “Hoe wil je je onderscheiden; er uit springen? We zijn daartoe aangesloten bij Dynamis, een netwerk van 13 kantoren met 55 vestigingen in het hele land. We wisselen maandelijks kennis uit. Bijvoorbeeld over ons werk in coronatijd. Maar het netwerk maakt het ook mogelijk om over onze regionale grenzen heen te kijken. De ondernemer die elders in het land aan de slag wil, kan op ons rekenen omdat we ons netwerk van Dynamis voor hem kunnen inzetten.”

DUURZAAM

Duurzaamheid willen Sophie van Loon en Bauke Coppes de komende jaren ook een impuls geven. Door het eigen kantoorpand en de bedrijfsvoering te verduurzamen. Dit najaar start een forse verbouwing van het karakteristieke kantoorpand aan de St. Canisiussingel in Nijmegen. Maar ook door– gewapend met hun eigen ervaringen- klanten te adviseren. Ze kunnen zich goed voorstellen dat enkele medewerkers hierin extra scholing krijgen, zodat ze de klant inhoudelijk kunnen adviseren over dit actuele thema. Bauke Coppes: “Verkoop en verhuur van bedrijfspanden doen veel makelaarskantoren. Wij willen ons ook op het terrein van duurzaamheid gaan onderscheiden.” Sophie van Loon vult aan: “Dat gaat natuurlijk om advies. Maar de makelaar is de eerste schakel in verkoop en verhuur. Er zit een hele keten achter. In de keuze van onze netwerkpartners kunnen we ook een onderscheidende rol vervullen door duurzaamheid mee te laten wegen.”

SPECIALISTEN

Bauke Coppes omschrijft Strijbosch Thunnissen Makelaars als een full-service kantoor: “We zijn betrokken van advies aan de voorkant tot vastgoedbeheer. Dat zorgt voor een duurzame relatie met onze klanten.” Het werk van Strijbosch Thunnissen Makelaars bestaat uit vier pijlers: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties en vastgoedmanagement. In vroeger tijden deed de makelaar dat allemaal. De huidige tijd vraagt om specialisten die diepgaand kennis hebben van hun vakgebied. De rond 20 medewerkers van Strijbosch Thunnissen Makelaars hebben die specialistische kennis in huis en vullen elkaar aan.

STRIJBOSCH THUNNISSEN MAKELAARS
Sint Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen
Telefoon 024 – 365 10 10
E-mail info@s-t.nl
www.stmakelaars.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.