Startclub Arnhem zoekt vrienden & partners

14 december 2021 08:38

Startclub Arnhem zoekt vrienden & partners

Ondernemers worden vrienden van ondernemers! Hoe? Door deel te nemen aan Vrienden van StartClub Arnhem met een bijdrage van € 1000 per jaar. Je helpt daarmee startende ondernemers op weg naar succesvol ondernemerschap én je vergroot je eigen bereik.

Startclub Arnhem is een initiatief van gemeente Arnhem en de Innovatiefabriek. Sinds maart 2020 helpen wij (aankomende) lokale starters met het succesvoller starten en uitbouwen van hun eigen bedrijf. Ook brengen we partijen samen die het startersklimaat positief beïnvloeden. Wij zijn trots al een aantal sterke partners te hebben die ons steunen, waaronder de HAN, Oost.nl en de Rabobank.

Het starten van een bedrijf wordt steeds populairder in Arnhem. Van 2100 starters in 2015 naar ruim 2900 in 2020. Een deel daarvan stopt echter vroegtijdig, soms zelfs nog in hetzelfde jaar van oprichting. Het hebben van een goed idee en de juiste motivatie zijn blijkbaar niet altijd voldoende om succesvol te zijn.

Met de juiste begeleiding hebben startende ondernemers een veel grotere kans op succes dan starters die het op eigen kracht doen. Daarom bieden we starters laagdrempelig toegang tot kennis, coaching, een netwerk en praktische zaken zoals huisvesting & werkplekken. Ook worden er wekelijks evenementen en relevante workshops aangeboden. Bijna al onze events zijn gratis toegankelijk. Maar we hebben de hulp van gevestigde organisaties en bedrijven hard nodig. Ondernemers die begrijpen hoe het is om starter te zijn en die weten hoe het is om te worstelen met de zoektocht naar een succesvolle business. Met jouw hulp wordt Arnhem een nog mooiere stad, met meer ondernemersdynamiek.

Wat jouw bijdrage als vriend oplevert?

Je steunt de starters in Arnhem en draagt bij aan een sterk klimaat voor nieuwe ondernemers. Hierdoor kunnen starters sterk en succesvol beginnen en ontstaat er een inspirerende en innovatie cultuur in onze stad.

Naamsbekendheid: Wij zorgen dat jouw organisatie zichtbaar wordt voor starters. Dit doen we actief in al onze onze media-uitingen. We vermelden je logo’s maar plaatsen ook graag een testimonial van jouw bedrijf op onze website.

Business: Wij bieden je een platform naar onze starters en leden. Starters willen wellicht gebruik maken van jouw diensten en producten. Zo kun je bijvoorbeeld workshops of coaching aanbieden maar ontdek je ook innovatieve starters met wie je misschien wilt samenwerken.

Gezelligheid: Naast kennis en kunde, houden we ook van gezelligheid om elkaar informeel te leren kennen. Daarom heb je toegang tot alle workshops & events op onze kalender, de power breakfasts en (bitterballen) borrels.

Positionering: Je mag StartClub Arnhem content aanleveren voor de website en nieuwsbrief die naar alle leden gaat én naar de leden van onze partners. Zo bereik je duizenden mensen.

Buddy: Misschien wil jij ook wel buddy worden van een van onze starters. Juist jouw hulp, kennis en netwerk kan een starter nét dat juiste zetje naar succes geven.

Word ook onze Vriend

Wil jij voor slechts € 1000 (exclusief BTW) per jaar deelnemen aan Vrienden van Startclub Arnhem? Mail dan gerust naar auke@startclubarnhem.nl of bel naar 06 – 27 00 37 09.

Of kom gewoon langs in ons ‘Clubhuis’ voor een kop koffie: Journey Offices, Velperplein 23 in Arnhem (het prachtige verbouwde voormalige V&D-gebouw). Wij leggen je dan graag meer uit over de concrete invulling van jouw Vriendschap.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.