Start vandaag nog met het verduurzamen van uw pand

9 november 2021 09:20

Start vandaag nog met het verduurzamen van uw pand

Energieloket de Meierij specialiseert zich in het verduurzamen van bedrijfspanden en door de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) is dat nog een stuk aantrekkelijker geworden voor het MKB. De subsidieregeling is een initiatief van de overheid om mkb’ers te ondersteunen met verduurzaming.

De subsidie is er specifiek voor bedoeld om een gespecialiseerde adviseur in te huren voor energieadvies op maat en voorziet ook in financiële compensatie voor de uitvoering van dat energieadvies. Energieadvies geven en het begeleiden van het verduurzamen van bedrijfspanden is exact wat Energieloket de Meierij doet en wij zijn dan ook ontzettend blij met deze subsidie.

Waarom nu verduurzamen?

Waarom zou je als mkb’er juist nu gaan verduurzamen? Wij vinden dat je beter eerder dan later met de verduurzaming van je bedrijfspand kan beginnen vanwege o.a. de energierekening. Een belangrijke, financiële reden die de urgentie van verduurzaming duidelijk maakt zijn de stijgende energieprijzen. Als je de oplopende rekening nog niet in je portemonnee hebt gevoeld, heb je het al wel op het nieuws gehoord. Het ziet er niet naar uit dat er de komende tijd verandering gaat komen in de stijgende energieprijzen. Een goede reden om nu te gaan verduurzamen dus.

Je hebt graag meer controle over je vaste lasten zoals de energierekening. De verduurzaming van je bedrijfspand helpt daar enorm bij. Door deze subsidieregeling worden grote delen van de financiële obstakels voor verduurzaming weggehaald. 

“Kortom geen gedoe, maar een onafhankelijk antwoord op de vragen waar u als ondernemer tegen aan loopt. Vragen die wij als energieloket dagelijks krijgen. Om een antwoord op al deze vragen te geven hebben wij speciaal hiervoor een Quick scan samengesteld”.

Waarom samen met Energieloket de Meierij?

Energieloket de Meierij specialiseert zich al zeven jaar in het geven van energieadvies en in het begeleiden van het verduurzamen van bedrijfspanden. Onderdeel van de subsidieregeling is dat een externe onderneming “onderzoek doet naar en adviseert over mogelijk te nemen verduurzamingsmaatregelen bij uw onderneming” (Bron: rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/svm). In onze woorden: wij kijken hoe jij het beste kan verduurzamen, helpen je met de subsidie en geven je gerichte adviezen.

Daarnaast voorziet de subsidie ook in financiële compensatie voor concrete begeleiding bij het nemen van ten minste één van de maatregelen uit het energieadvies. In onze woorden: wij helpen je ook met het realiseren van de verduurzaming van jouw bedrijfspand. Daarnaast helpen we ook met het regelen van de subsidie zodat jij er praktisch geen omkijken naar hebt.

Nieuwsgierig?

Wil je weten of jouw bedrijf ook in aanmerking komt voor de Subsidieregeling Verduurzaming MKB? Neem dan contact met ons op via info@energieloketdemeierij.nl!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.