Sovix verwijdert negatieve zoekresultaten uit Google

9 maart 2023 11:46

Sovix verwijdert negatieve zoekresultaten uit Google

Steeds vaker krijgen bedrijven, ondernemers en professionals te maken met negatieve zoekresultaten in Google. Wanneer je last hebt van negatieve content op het internet, dan wil je ook dat dat zo snel mogelijk opgelost wordt. Het beïnvloedt namelijk de eerste indruk die je achterlaat, zowel privé als op professioneel gebied. En een eerste indruk, die geef je maar één keer af.

Google zoekresultaten verwijderen

Een zoekresultaat verwijderen uit google, dat kan! Sinds 2014 heeft men het recht op vergetelheid. Dit betekent dat een zoekresultaat door Google ‘vergeten’ kan worden en dus uit de zoekmachine verwijderd wordt.

Om online reputatieschade te herstellen, behoort het verwijderen van zoekresultaten tot één van de mogelijkheden. Het klinkt simpel, toch vergt het tijd en is het complex. Het verwijderen van bijvoorbeeld een negatief artikel, een ongewenste foto of verouderde informatie vereist onderzoek en de nodige technische en juridische kennis.

Sovix heeft een multidisciplinair team om online reputatieschade te verhelpen en zoekresultaten uit Google te verwijderen. Met de herstelmethode van Sovix is online reputatieschade verleden tijd.

Herstelplan

Om zoekresultaten succesvol te bestrijden, is het herstelplan van Sovix de ultieme uitkomst. Het herstelplan bestaat uit vier fases die achtereenvolgend worden uitgevoerd. Het is concreet, zorgt voor een duurzaam eindresultaat en is van succes verzekerd voor een verbetering in een persoonlijke of bedrijfsreputatie.

Per situatie worden de zoekresultaten onderzocht. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf waarover een negatief bericht naar voren komt? Dan kan dit ook invloed hebben op je privésituatie. Een herstelplan wordt op maat gemaakt zodat de reputatieschade in iedere situatie succesvol verholpen kan worden.

Online reputatiemanagement

Sovix is opgericht door Erwin Heeger en Lianne Bras. Beide oprichters zijn al meer dan een decennium actief in deze branche. De ontwikkelingen op het gebied van online reputatiemanagement worden op de voet gevolgd. Hierdoor is Sovix in staat om technische en juridische werkzaamheden voor het bestrijden van negatieve zoekresultaten toe te passen.

Online reputatiemanagement is een term die alle activiteiten rondom het managen van de online reputatie van een particulier of bedrijf omvat. Doordat informatie en het delen van informatie op het internet zo snel gaat, kan reputatieschade ook in een vingerknip ontstaan. Denk hierbij aan een negatieve recensie of een bericht waarin jouw naam of bedrijfsnaam wordt genoemd.

Lianne Bras: “Wanneer je in een situatie komt dat je online reputatieschade hebt, dan moet dat zo snel mogelijk weg. We leven in een tijd dat het internet, en daarmee Google, de informatiebron is. Even snel googelen naar een persoon of een bedrijf, en je mening is gevormd. Dan is het wel zo fijn om invloed te hebben op hetgeen dat men dan te zien krijgt. Sovix maakt dat mogelijk en helpt particulieren, bedrijven, semi-overheden en ook publieke figuren met het managen van hun digitale voetafdruk.”

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Maak een afspraak via sovix.nl of bel 020 700 8898.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.