Sluit je vergadering af met een yogales bij dit unieke bedrijf

21 januari 2022 13:34

Sluit je vergadering af met een yogales bij dit unieke bedrijf

Deze vergaderlocatie in Breda is niet je doorsnee businesscentrum. Er is natuurlijk niets mis met een zakelijk ogend centrum voor je vergaderingen. Maar wanneer je eens voor een andere omgeving kiest om te vergaderen, kun je dat beter in een creatieve en unieke omgeving doen. En daar is Black & White Community een goed voorbeeld van.

Sluit je dag af met een yogales

Een vergadering kan best wat energie kosten. Er wordt immers veel (denk)werk verzet.  Tevens kan een vergadering voor de nodige stress zorgen. Maar daar heeft Black & White Community een goede oplossing voor: namelijk, yoga. Even een yogales volgen na je vergadering? Dat kan bij hetzelfde bedrijf. Sluit aan bij een les pilates of een van de andere yogalessen. Op deze manier ga je weer helemaal relaxed naar huis.

Een omgeving waarin je creativiteit wordt gestimuleerd

Of je nu een simpele vergadering hebt, of een stevige brainstormsessie. Het is nooit verkeerd om in een creatieve en unieke omgeving te vergaderen. Je creativiteit wordt in een nieuwe omgeving gestimuleerd. En wanneer deze omgeving dan ook nog eens creatief is ingericht, weet je zeker dat je na je vergadering vol nieuwe ideeën zit. Telkens in dezelfde omgeving je vergaderingen plannen kan voor een stagnatie in je creativiteit zorgen. Daarnaast is het niet bepaald motiverend om telkens weer in dezelfde ruimte te zitten.

Redenen genoeg dus om eens voor een andere omgeving te kiezen om je vergadering te plannen. Er zijn immers niet veel plaatsen waar je jouw vergadering kunt afsluiten met een yogales. Maar dat niet alleen, de inrichting van de vergaderruimtes is ook vrij uniek. Zo is het interieur gebaseerd om Bali, met veel planten en groene kleuren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.