Skoda Kodiaq Private Lease: zakelijk rijden in een sterke SUV

2 februari 2023 09:09

Skoda Kodiaq Private Lease: zakelijk rijden in een sterke SUV

Een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s: de Skoda Kodiaq Private Lease is niet voor niets vernoemd naar de Kodiakbeer. De Kodiaq is sterker en blinkt uit in alle opzichten. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én mogelijkheid tot zeven zitplaatsen. Wanneer je niet alleen zakelijk rijdt, maar ook vaak op pad gaat met een groot gezin, is dit de ideale auto. En ga je voor private lease, dan rijd je onbezorgd een splinternieuwe Skoda Kodiaq voor een vast bedrag per maand. Meer weten over deze stoere SUV en private lease? Lees dan snel verder!

Skoda Kodiaq Private Lease: groot, groter, grootst

De Skoda Kodiaq Private Lease is een robuuste SUV die sinds 2017 op de markt is. Ruimte is een van de sterkste eigenschappen van de auto: laat de achterste zitrij naar beneden en creëer een laadruimte van wel 720 liter. Klap je ook de achterbank naar beneden, dan wordt dat zelfs 2.065 liter. De stoere SUV heeft een trekkracht tot maar liefst 1800 kg. Meer dan genoeg dus om erop uit te gaan met jouw caravan, paardentrailer of aanhanger. Alsof dit nog niet genoeg is, heeft de Kodiaq tal van veiligheidsfeatures, voor- of vierwielaandrijving en krachtige TSI-benzinemotoren.

Vernieuwd design van de Skoda Kodiaq Private Lease

Vier jaar na de onthulling van de Skoda Kodiaq Private Lease is de SUV vernieuwd. Dankzij de upgrade heeft de auto een nog robuuster uiterlijk, een verfijnder interieur en biedt hij nog meer comfort aan de driver. Zo is het design aerodynamischer gemaakt door het lijnenspel verder te stroomlijnen. Met subtiele veranderingen in onder meer de grille, de achterspoiler en de bumper oogt de Kodiaq strakker en stijlvoller. Bovendien zijn de koplampen voor het eerst leverbaar met innovatieve Full Led Matrix-lampen.

Extra features voor zakelijke rijders

De Skoda Kodiaq Private Lease is uitgerust met de meest handige features voor zakelijke rijders. Zo is de auto voorzien van een reeks assistentiesystemen die elke rit comfortabel én veilig maken. Front Assist houdt continu een oogje in het zeil, Adaptive Cruise Control houdt een veilige afstand ten opzichte van de voorligger aan en Traffic Jam Assist bestuurt zélf de auto in files. Door Side Assist kun je in alle dode hoeken kijken en dankzij de camera’s van Area View zie je zo’n beetje alles rondom je auto.

Optionele highlights van de Skoda Kodiaq Private Lease

Voeg de volgende features toe voor een nóg comfortabelere, luxe Kodiaq:

●        20 inch lichtmetalen velgen

●        Zwarte elementen op de bumpers, zwarte spiegelkappen en grille

●        Virtual Cockpit

●        Sportstoelen Alcantara

●        Multifunctioneel lederen sportstuurwiel

●        Sierlijsten in het interieur van carbon

●        ŠKODA Connect en Smartlink+

●        Schakelpaddles bij de keuze voor een automaat

Kies voor Private Lease

Op het moment dat je voor Skoda Kodiaq Private Lease kiest, ben je ervan verzekerd dat je onbezorgd zult rijden. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe auto, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Zaken als onderhoud, reparatie bij schade en verzekeringen worden allemaal geregeld. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Wel zo makkelijk.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.