Regel het fietsplan voor jouw werknemers

30 juni 2021 09:25

Regel het fietsplan voor jouw werknemers

Veel mensen willen graag wat doen aan hun gezondheid. Zo zijn steeds meer mensen bewust bezig met hun eetpatroon en vinden steeds meer mensen dat ze meer in beweging moeten komen. Dat laatste is nog niet zo makkelijk, want als je de hele dag achter je bureau zit en je vervolgens thuis geen puf meer hebt om wat te doen, kom je niet zo ver. Toch komen er steeds meer initiatieven op de markt, die betrekking hebben op beweging. Zo kun je rondjes wandelen met een app, gratis oefeningen downloaden om tijdens je werk in beweging te komen en kun je nu als werkgever een fietsplan voor jouw werknemers aanschaffen.

Wat is het fietsplan?

Het fietsplan is een manier om bewegen leuker en toegankelijker te maken. Want als een werkgever een fietsplan heeft voor zijn werknemers, kun je gratis een fiets leasen. Zij kunnen kiezen uit verschillende fietsen die bij hun dagelijkse leven passen, zo kan de één kiezen voor een bakfiets terwijl de ander liever een racefiets heet. Op deze manier zullen zij hopelijk eerder de fiets pakken dan de auto en werken zij zo onbewust naast hun werk toch aan hun gezondheid.

Waarom aanschaffen?

Ook voor de werkgever is dit erg interessant omdat hun werknemers gezonder worden. Dit zou kunnen betekenen dat het ziekteverzuim afneemt, men met een goed gevoel naar werk komt en de productiviteit neemt toe. Ook weet men dat hun gezondheid er toe doet en hun werkgever ook wil dat zij gezond bezig zijn. Het is dus enorm bevorderend voor de werksfeer en erg makkelijk te regelen. Wil je hier meer over weten dan kun je een stappenplan aanvragen, om zo te weten te komen hoe je het aanvraagt en een offerte om te weten te komen hoe voordelig het voor jou als werknemer is.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.