Redenen voor een LED Neon sign op kantoor

24 mei 2023 16:21

Redenen voor een LED Neon sign op kantoor

LED Neon signs hebben de afgelopen jaren steeds meer populariteit verworven als een opvallende en stijlvolle vorm van verlichting. Ze worden veelvuldig gebruikt in bars, restaurants en winkels, maar tegenwoordig zijn ze ook op kantooromgevingen te vinden. In deze tekst zullen we de verschillende redenen verkennen waarom een LED Neon sign een waardevolle toevoeging kan zijn voor elk kantoor.

Energiezuinig en lange levensduur

Het is belangrijk dat lampen energiezuinig zijn, vooral als het gaat om lampen op de werkvloer. Een LED neon sign op kantoor verbruikt niet al te veel stroom. LED lampen hebben een hoge energie-efficiëntie omdat ze geen energie verspillen aan het verwarmen van een gloeidraad. Dit is wel het geval bij halogeenlampen. Hier komt nog bij dat een LED Neon sign op maat op kantoor zeker 50.000 tot 60.000 lichturen meegaat. De levensduur van LED lampen is ruim 30x langer dan halogeenlampen.

Milieuvriendelijk en sterk

Een andere reden om voor een LED neon sign op kantoor te kiezen is dat deze van milieuvriendelijke materialen is gemaakt. Dit betekent dat er geen giftige stoffen in het milieu terechtkomen bij het gebruik van LED lampen en aan het einde van de levensduur van het LED neon bord. Hier komt nog bij dat een LED neon sign aanzienlijk sterker is en vrij goed tegen een stootje kan, vooral in vergelijking met klassieke halogeenlampen en traditionele neonverlichting. Het glas van LED lampen is niet breekbaar en er zit ook geen gas in de lamp, waardoor deze dus ook niet kan gaan lekken.

Geen hitte en een veel kleuropties

Een LED neon sign vormt geen brandgevaar op kantoor, net als wel het geval is bij halogeenlampen. Bij het branden van een halogeenlamp voel je na verloop van tijd dat de omgeving van de lamp steeds warmer wordt, wat bij LED lampen niet zo is. Nog een reden om te kiezen voor een LED neon sign op kantoor is vanwege de diverse kleuren die beschikbaar zijn. Bijna elke lichtkleur is mogelijk, waardoor je precies de gewenste sfeer kunt creëren in elke ruimte.

Dimbaar en makkelijk te monteren

Nog een reden om voor een LED neon sign op kantoor te kiezen is de dimbaarheid. Hierdoor ben je in staat zelf te bepalen wat de hoeveelheid licht is die je in de ruimte wilt, waardoor je de ideale sfeer kunt creëren. Denk zo aan een romantische sfeer of juist aan LEDStripXL voor extra dimensie. Hier komt bij dat LED neon sign lampen kant en klaar geleverd worden. Dit betekent dat ze eenvoudig te monteren zijn. Het is in principe niet noodzakelijk om een specialist in te schakelen voor de montage, waardoor je flink bespaart op de kosten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.