Prachtige prijzen voor de Zuivelhoeve

10 mei 2022 11:15

Prachtige prijzen voor de Zuivelhoeve

Het 40-jarig bestaan van de Zuivelhoeve wordt verrijkt met een gouden randje. In de eerste vijf maanden is de formule al meermaals bekroond door mooie prijzen.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is in maart uitgeroepen tot het beste foodservice bedrijf in de categorie speciaalzaken bij de ‘’Nationale Foodservice Awards’’. Als kers op de taart zijn zij ook uitgeroepen tot overall winnaar van de Foodservice Award 2022 van Nederland met een prachtige score van een 8.68. Het succes hierachter? De Zuivelhoeve wijst op de ijzersterke formule die ze vormen met de 80 gedreven ondernemers op wie zij ‘onmeunig’ trots zijn.

Ook hebben de eigen winkels goud en brons gewonnen bij de ‘’Nationale Competities foodspecialiteiten Speciaal Bieren’’. In deze competitie toetst de vakjury deelnemende winkels op de winkel, expertise & klantvriendelijkheid. Onder leiding van Humberto Tan werden deze toonaangevende prijzen toegekend aan Zuivelhoeve Zuidlaren en Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef. Diane Roerink, oprichtster Zuivelhoeve Winkelbedrijven: “Ik ben ontzettend trots op onze winkels. Een unieke prestatie in de nieuwe categorie en daarom voor ons al echte winnaars!”.

Hoewel de confetti nog op de grond ligt van de eerdere overwinningen, zet de Zuivelhoeve zich alweer in voor de volgende trofee. Samen met Bufkes & Jamin is de Zuivelhoeve genomineerd voor de vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Wie er wint, dat wordt bekend gemaakt op 31 mei aanstaande tijdens het 50-jarig jubileum van de NFV op het Circuit van Zandvoort.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.