PMG organiseert driedaags Bike Event in Utrechtse Werkspoorkathedraal

23 februari 2022 08:35

PMG organiseert driedaags Bike Event in Utrechtse Werkspoorkathedraal

Professionals uit de fietsenindustrie welkom van 13-15 maart

Popal Mobility Group (PMG) organiseert van 13 t/m 15 maart 2022 een exclusief driedaags Bike Event voor fietsendealers en andere professionals uit de fietsenindustrie. PMG toont haar snelgroeiende portefeuille in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, gelegen in hetzelfde industriële monument als het onlangs geopende hoofdkantoor van PMG.

Popal Mobility Group (PMG) is de afgelopen periode snel gegroeid. Naast de eigen merken Popal, Cangoo, Keewee, Supersuper en het vorig jaar overgenomen BSP heeft PMG onlangs de exclusieve distributierechten voor Benelux en in Duitsland verworven voor Bird Bike, de elektrische fiets van de Amerikaanse micro-mobility specialist Bird. De verhuizing naar het nieuwe, 900 vierkante meter grote hoofdkantoor in het Utrechtse Werkspoorkathedraal past ook in de snelle groei van het familiebedrijf.

PMG speelt met dit Bike Event in op de grote belangstelling naar de fietsen van PMG. Daarom zijn niet alleen bestaande dealers welkom, maar krijgen nieuwe dealers tijdens het Bike Event ook de mogelijkheid om zich te presenteren om zo dealer van PMG te worden. PMG wil haar huidige en toekomstige dealers tijdens de driedaagse dealershow bovenal de gelegenheid bieden om kennis te maken met alle merken uit de portefeuille van het bedrijf. Er zal bovendien speciale aandacht zijn voor de exclusief door PMG geleverde Bird Bike van de Amerikaanse micro-mobility specialist Bird, sinds deze maand via de reguliere vakhandel te koop in de Benelux en in Duitsland.

Het event, waarvoor de bezoekers zich vooraf moeten aanmelden via de website www.pmgbikeevent.nl, staat voor drie dagen lang inspiratie, design, techniek, kennis & exclusieve beurskortingen. Naast het Bike Event in het imposante Werkspoorkathedraal ontvangt PMG haar gasten tijdens deze dagen in haar nieuwe hoofdkantoor dat in hetzelfde gebouw is gevestigd.

PMG Bike Event

Zondag 13 maart: 10:00-17:00 uur

Maandag 14 maart: 09:00-21:00 uur

Dinsdag 15 maart: 09:00-21:00 uur

Aanmelden via: www.pmgbikeevent.nl

Het Werkspoorkathedraal ligt ten noorden van het centrum van Utrecht, aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Over Popal Mobility Group

Popal Mobility Group (PMG) is sinds 1998 in de rijwielbranche actief. Het bedrijf, dat wordt geleid door de broers Aryan en Daniël Popal, heeft circa 150 mensen in dienst. PMG heeft kantoren in Nederland, Zuid-Europa en Azië, een distributiecentrum van 38.000 m2 in Drunen (Noord-Brabant) en een dealernetwerk met ruim 1.500 winkels in Europa. Het bedrijf heeft de merken BSP, Popal, Cangoo, Keewee en Supersuper in haar portefeuille en produceert jaarlijks zo’n 200.000 fietsen. PMG heeft daarnaast de exclusieve distributierechten Benelux en in Duitsland voor Bird Bike, de elektrische fiets van de Amerikaanse micro-mobility specialist Bird.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.