Opening Managementondersteuningsbureau Mo Barnes in Nieuwegein geslaagd

1 juni 2021 13:23

Opening Managementondersteuningsbureau Mo Barnes in Nieuwegein geslaagd

Afgelopen week opende bestuurder Guido van Woerkom met drijvende kracht achter Mo Barnes Jeanine van Barneveld de deuren van het managementondersteuningsbureau aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein. Founder Jeanine van Barneveld vertelt: “Guido van Woerkom is als bestuurder werkzaam bij diverse bedrijven waar we met succes als team voor werken als management ondersteuning.” Vanwege de groei is gekozen voor een nieuwe naam en verdere professionaliseringsslag.

Van eenpitter tot elftal

Zes jaar geleden begon Jeanine van Barneveld als ondernemer. Binnen 2 jaar groeide het bedrijf met het eerste personeel tot – op moment van schrijven – een elftal professionals. Het doel is de aankomende jaren door te groeien naar een household name in directiesecretaresseland. Op dit moment wordt er gezocht naar 4 gedreven professionals die aan de slag willen als directiesecretaresse, PA, VA, official manager of notulist. Guido van Woerkom, oud-hoofddirecteur van de ANWB vult aan: “Ik volg Van Barneveld op de voet en tijdens mijn werk voor KNGF zetten wij het team met regelmaat in. Ik zie de toekomst voor haar met vertrouwen tegemoet.”

Guido van Woerkom is bestuurder van uiteenlopende organisaties en is voorzitter van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en van GGZ Rivierduinen. Hij werd bekend als hoofddirecteur van de ANWB van 1999 tot 2014. Hij opende op 28 mei 2021 het managementondersteuningsbureau Mo Barnes aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein.

Meer informatie: www.mobarnes.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.