Ontdek Leiden’s meest creatieve hotspot

21 oktober 2021 09:19

Ontdek Leiden’s meest creatieve hotspot

Zoek je een inspirerende omgeving om jouw meeting, brainstormsessie of event extra invulling te geven? Gevonden! En op deze locatie denkt men graag met je mee om jouw bijeenkomst die WOW-factor te geven.

‘Pssst… we willen je even iets laten zien’! Zo start de intro van de nieuwste video over ECC Leiden. En ze hebben veel te laten zien, want de hele locatie is dit jaar volledig op de schop gegaan. Het resultaat? Een moderne, industriële locatie met 15 vergaderzalen, sfeervolle loungehoeken, veel groen en uitdagende concepten. Dat laatste zowel in de catering van lokale cateraar Dames Dietz als in het aanbod aan zalen. Studio’s voor kleinschalige bijeenkomsten, werkplekken in The Office en The Bar en grotere bijeenkomsten worden een plaatsje gegund in één van de meeting rooms van afwisselend formaat. Die meeting rooms zijn allemaal voorzien van een eigen Nespresso machine, een heerlijke lounge plek en gezellige, mobiele inrichting.

Op de bodem van The Pool

Naast de meeting rooms is er de creatieve hotspot ‘The Pool’. Vergaderen saai? Niet als je The Pool binnenstapt. Hier kan je inspirerende meetings, small events en brainstormsessies houden in een voormalig zwembad. Met comfortabele stoelen, vloerkleden en zitzakken zit je hier letterlijk op de bodem en kan je je creativiteit de vrije loop laten in deze lichte ruimte. De coffee corner in dezelfde ruimte voorziet je van de nodige refreshments en vanuit de strandstoelen kan je letterlijk even alles van de andere kant bekijken. Aangevuld met de nieuwste techniek, gezellige verlichting, healthy catering en een achtergrondmuziekje valt je event hier zeker niet in het water.

Op de website van ECC Leiden kan je met een virtuele tour door de hele locatie wandelen en dus ook even The Pool aandoen. Aangezien alles op de begane grond is loop je hier gemakkelijk van de bar naar de verste meeting ruimte, van de lounge met z’n urban jungle naar The Pool en van de coffee corners naar het terras. Samen goed voor zo’n 5000 m² aan meeting space.

Same work, different office

De laatste hand is recentelijk gelegd aan het meest recente project: The Bar. Iets waar zij als grootste meeting locatie in Leiden super trots op zijn. ‘Een mooie aanvulling op ons product en tevens het kloppend hart van onze meeting locatie. Wéér een relaxte hotspot erbij, geïnspireerd op de industriële stijl van het hele pand maar dan in een warme, eigentijdse setting. Met stoere leren fauteuils maar ook hippe lampen en velours banken’, aldus Carine van Baars, Communication Manager. ‘Hier wacht je een gezellige afternoon break na je meeting maar kan je ook terecht voor een (kerst-)borrel met collega’s, bedrijfsuitje of andere happening. En dat alles onder het toeziend oog van onze Vader des Vaderlands aan de muur, een echte eyecatcher’. Duidend op een groot doek aan de muur van Willem van Oranje, heeft deze bar iets statigs met z’n donkere muren en luxe interieur.

Nieuw zijn ook de flexplekken die zijn gecreëerd in de bar. Je eigen desk met flexibele verlichting, goede wifiverbinding, heerlijke koffie, aansluitpunten voor je laptop, gratis parkeergelegenheid, fruitwater, printservice en de bushalte op nog geen 100 meter. Dus geen thuiswerken maar wel werken waar je je thuis voelt. Zeker de moeite waard om even virtueel te bekijken.

ECC Leiden
Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden
071 53 55 523
06 20701912

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.