Onno de Looff treedt aan als nieuwe Chief Operating Officer MyPup

12 juli 2022 10:31

Onno de Looff treedt aan als nieuwe Chief Operating Officer MyPup

Logistiek dienstverlener MyPup heeft Onno de Looff (48) ingelijfd als nieuwe Chief Operating Officer om het bedrijf klaar te maken voor de volgende groeifase. De Looff brengt ruim 19 jaar management- en operationele ervaring mee en was onder andere 8 jaar werkzaam bij Heineken en de laatste 3 jaar als management- en leiderschapstrainer. MyPup is momenteel actief in Nederland en geselecteerde steden in het buitenland, waaronder Londen, Berlijn, München en Dublin.

Duurzame ambities

MyPup is de duurzame oplossing voor het bezorgen van pakketten door het aantal pakketbezorgers dat dagelijks steden en wijken inrijdt, drastisch terug te brengen naar slechts 1 koerier en op deze manier te zorgen voor minder CO2-uitstoot en meer veiligheid op straat. Luke van der Wardt, mede-oprichter MyPup: “De toekomst van pakketbezorging is duurzaam, op alle vlakken. Het is onze ambitie om in Nederland en internationaal de komende jaren naar 1.500 pakketpunten uit te groeien, zonder daarbij het overzicht te verliezen. We zijn daarom heel blij met de komst van Onno en de ervaring die hij meebrengt naar MyPup!”

Jonge honden energie kanaliseren

De Looff heeft negentien jaar managementervaring. Deze heeft hij onder andere opgedaan in Zuid-Afrika met het opzetten van een wildreservaat, tijdens verschillende rollen gedurende acht jaar bij Heineken en als manager Operations bij PSfm Fieldmarketing. In de afgelopen drie jaar was hij als management trainer aan de slag bij bureau Sanotie Open Training, waar hij tevens partner was. Het motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen, is de rode draad in zijn carrière.

De Looff ligt toe:“Ik kijk er enorm naar uit om het jonge team van MyPup te gaan begeleiden. Het leuke van mijn werk is dat ik overal mag meekijken. Door open te zijn over mijn eigen ervaringen - en dus ook te delen waarin ik gefaald heb, durven mensen vaak zich ook kwetsbaarder op te stellen en dat is het beste startpunt. We hebben een mooie uitdaging voor de boeg, maar ik heb alle vertrouwen in de energie van het team en ga ervoor zorgen dat zij zich op de juiste prioriteiten kunnen focussen!”

Over MyPup

MyPup, My Pick Up Point (MyPup) is een logistieke dienstverlener die last-mile-delivery op een slimme, duurzame en veilige manier oplost. MyPup is opgericht in 2014 door Luke van der Wardt, Martijn Van Schaveren en Dennis van der Berg. MyPup verzamelt pakketten eerst in een hub aan de rand van de stad, waar ze gesorteerd worden op hun eindbestemming. Daarna rijden koeriers met elektrisch vervoer dezelfde dag nog richting de honderden onbemande pick-up points bij zowel bedrijven als appartementencomplexen, ziekenhuizen en universiteiten. Inmiddels is MyPup actief in heel Nederland in grote en kleinere steden en internationaal in Londen, Berlijn, München en Dublin. MyPup heeft 25 werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd te Amsterdam. www.my-pup.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.