Online informatiesessie opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport

4 april 2022 15:38

Online informatiesessie opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport

Hoe ga jij als professional om met fouten binnen je organisatie?

Ons onderzoek leert dat constructief omgaan met fouten tot harde economische voordelen leidt. Het afstraffen van fouten daarentegen zorgt voor een toenemende angst binnen organisaties. Die angst blokkeert zowel de creativiteit als het probleemoplossend vermogen. Constructief leren omgaan met fouten start met een groeimindset. Tijdens de 4-daagse opleiding Foutencultuur: Leiderschap, Groeimindset en Paardentopsport leer je op aan de hand van paardentopsport hoe je je leiderschap kunt gebruiken om een groeimindset te ontwikkelen. Met als resultaat dat je fouten ziet als een kans om de organisatie te versterken.

Online informatiesessie

Op donderdag 12 mei 2022 van 16.00 tot 17.00 uur organiseren we een online informatiesessie, waarin docent Cathy van Dyck meer vertelt over de inhoud van de opleiding en uiteraard antwoord geven op je vragen. Wil jij deelnemen? Meld je aan voor de kosteloze informatiesessie.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding die 2 september van start gaat? Bekijk hier de webpagina voor meer informatie en inschrijven.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.