Onderweg vergaderen, het einde van verloren reistijd

11 mei 2022 14:58

Onderweg vergaderen, het einde van verloren reistijd

Met de introductie van deze wel zeer bijzondere VIP-Bus in Europa kunt u voortaan met het hele team op pad zonder dat deze reistijd verloren gaat. Geen ergernissen meer in de file en geen verloren dag meer op kantoor.

In deze bus kan iedereen gewoon perfect door blijven werken tijdens de rit. Alle tafels bieden plaats aan laptops, stopcontacten en USB aansluitingen zijn op elke plek aanwezig. Presentaties kunnen gegeven worden inclusief conferentie microfoons en hiervoor is er zelfs een Windows 11 server aanwezig in de bus met de beste specificaties. Door de aanwezige 5G internetverbinding en WIFI in de bus kan er probleemloos en al rijdend storingsvrij een MS Teams meeting opgezet worden en ook de andere platformen zoals Google Meet, Webex, Zoom, Skype for business en dergelijke zijn operationeel in deze bus. Ultra scherpe beelden worden in een 4K resolutie weergeven op 4 grote beeldschermen in de bus.

Alle gasten nemen plaats in de overheerlijke captian seats (maximaal 17 personen) en kunnen zo in alle comfort vergaderen, video conferencen of doorwerken in dit mobiel kantoor. De aller beste espresso kan hier natuurlijk niet bij ontbreken, er is zelfs een toilet aan boord en de verlichting is volledig digitaal te regelen in elke sterkte en elke gewenste kleur, traploos van sfeervol kaarslicht tot krachtig helder wit licht. Ook voor de informele momenten zijn er leuke features beschikbaar zoals een karaoke installatie met draadloze microfoons, lichtcomputer en een krachtige muziekinstallatie. Voor diegene die CO2 neutraal wensen te reizen wordt ook de mogelijkheid geboden om hier in te voorzien.

Deze luxe touringcar, of luxe autocar zoals de Belgen zeggen is te huur bij vipbus.nl welke op de NL/BE grens gevestigd zijn en hiermee ook in Belgie te boeken is via de website vipbus-huren.be.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.