Onderbreek je dagelijkse kantoorritme, vergader op locatie!

14 oktober 2021 13:11

Onderbreek je dagelijkse kantoorritme, vergader op locatie!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw brainstormsessie, workshop, teambuilding of meerdaags verblijf met je personeelsvereniging? Bij SterGroep groepsaccommodaties vind je voor elke denkbare groep de geschikte locatie!

Een locatie met sfeer, geschikte ruimtes en een rustieke omgeving; een locatie die anders is dan andere en wat extra’s biedt. Bij SterGroep vind je verbouwde boerderijen, huiselijke buitenverblijven, maar ook een gerenoveerd kasteel en een oud-klooster. Voorzien van alle eigentijdse gemakken én comfort.

Onze vergaderlocaties

Wij beschikken over maar liefst 14 vergaderlocaties. Allemaal gespecialiseerd in business events in aantrekkelijke en buitengewoon sfeervolle omgevingen, voorzien van alle luxe. Gastvrij, gezellig en met optimale privacy. Toplocaties met een inspirerende ligging en sfeer, uitnodigend tot actie. Van alle gemakken voorzien.Veel van de panden mogen dan historisch zijn, ze zijn stuk voor stuk volledig ingericht op het ontvangen van groepen van 8 tot wel 1000 personen. Je kunt kiezen voor volledige verzorging, maar ook (al of niet complete) selfsupporting is in veel gevallen mogelijk. De service wordt afgestemd op jouw wensen. Flexibiliteit en gastvrijheid zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Onze accommodaties beschikken over ruimtes die helemaal naar eigen groepsinzicht zijn te gebruiken. Zo hebben alle accommodaties een huiskamer met bar. Je tapt je eigen biertje en je groep hoeft de ruimte niet te delen met anderen. Ideaal voor vergader-, teambuilding- en  brainstormsessies.

Ligging

In het zuiden van het land beschikken wij over 8 vergaderlocaties. Deze locaties zijn gelegen in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Steden als Tilburg, Breda, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Venlo en Venray zijn goed bereikbaar vanaf onze locaties.

De drukte van je stad achter je laten? Dat kan perfect bij een SterGroep vergaderlocatie. Daar vind je rust, ruimte en natuur! Vanuit ‘De Heidebloem’ en ‘De Buitenhorst’ in Schaijk wandel je zo natuurgebied de Maashorst in. En op steenworp afstand van ‘Beukenhof’ in Biezenmortel liggen
De Loonse en Drunense Duinen. Dit voormalige Capucijnenklooster is overigens uitermate geschikt voor grote groepen.Op zoek naar een locatie dichtbij een van de attractieparken van Brabant? Wat dacht je van ‘De Nieuwe Erf’ in Diessen, ‘Beukenhaeghe’ in Moergestel of '’t Volderke’ in Dongen.

Bij ‘Vakantie Meerlo’ in Meerlo geniet je van de Limburgse gastvrijheid. En wil je een heus bedrijfsfeest in een prachtig kasteel? Dan ben je bij ‘De Berckt’ in Baarlo aan het juiste adres.

Onze locaties in Noord-Brabant en Noord-Limburg stellen graag met jou een zakelijk arrangement op maat samen. Maar niet alleen in het zuiden van Nederland hebben wij prachtige vergaderlocaties. Ook in Gelderland en Overijssel beschikken wij over fantastische locaties.

Meer weten?

Bekijk onze website www.stergroep.nl of neem contact met ons op via 0900-202 50 94. Wij bekijken graag samen met jou welke vergaderlocatie geschikt is voor jouw bedrijfsactiviteit.

SterGroep
Postbus 138
5360 AC Grave

Tel. 0900 202 50 94 (lokaal tarief)
Email info@stergroep.nl
www.stergroep.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.