Nysingh advocaten en notarissen zet voorgenomen groei door met toetreding van drie partners

17 juni 2022 10:58

Nysingh advocaten en notarissen zet voorgenomen groei door met toetreding van drie partners

Annechien Beijering-Beck, Jessica de Roos en Eveline Schmitt-Hoogeterp treden toe als partner bij Nysingh.

Met het toetreden van Annechien Beijering-Beck, Jessica de Roos en Eveline Schmitt-Hoogeterp tot de partnergroep, wordt het aantal partners bij Nysingh vanaf 1 januari 2023 verder uitgebreid.

Annechien Beijering-Beck (39) is sinds 2018 in dienst bij Nysingh en volledig thuis in het gezondheidsrecht. Haar bijzondere belangstelling gaat daarbij uit naar toezicht en handhaving en vraagstukken over kwaliteit, zorginkoop en regulering. Zij werkt met name voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en instellingen die zich richten op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, GGZ, jeugdzorg, en voor gemeenten. Annechien is sinds 2006 advocaat, analytisch scherp, komt snel tot de kern van de zaak en stelt haar cliënt daarbij centraal. Tevens doceert en publiceert zij over specifieke onderwerpen binnen het gezondheidsrecht.

Jessica de Roos (38) werkt sinds 2012 bij Nysingh en is specialist op het gebied van grondverwerving, pacht en het landelijk gebied. Ze staat o.a. overheden, landgoederen en (ver)pachters bij in kwesties die samenhangen met grondgebruik. Zij heeft diverse overheden begeleid bij het opstellen en uitvoeren van grondverwervingsbeleid en grote aantallen onteigeningsprocedures gevoerd. Jessica is lid van verschillende specialisatieverenigingen en zit in het bestuur van de Vereniging voor Onteigeningsrecht. Ze publiceert en doceert regelmatig over actualiteiten op het gebied van grondzaken.

Eveline Schmitt-Hoogeterp (33) is sinds 2013 advocaat en werkt sinds 2018 bij Nysingh. Doordat Eveline zich vanaf het begin van haar carrière volledig op de zorgsector heeft toegelegd, kent zij de weg binnen het gezondheidsrecht als geen ander. Zij adviseert en procedeert voor zorginstellingen o.a. over de marktregulering in de zorg, het tuchtrecht, zorgverzekeringsrecht, governance en begeleidt geregeld fusies en overnames van grote zorginstellingen. Tevens is Eveline auteur van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen 2018 voor Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht en geeft zij geregeld gastcolleges op de Erasmus Universiteit.

Allard Bekius, lid van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “Het is mooi om te zien dat de ambitie om partner te worden leeft en met beide handen wordt aangepakt om een volgende stap te zetten. Ik vind het een voorrecht om hun dit aanbod vanuit Nysingh te kunnen doen en zie de toetreding van deze drie collega’s tot de partnergroep dan ook als een absolute meerwaarde voor Nysingh.’’

Over Nysingh

Nysingh is een full service kantoor met meer dan 110 advocaten en notarissen. We voelen ons thuis bij organisaties die Nederland vormen. We leggen onze focus vooral op ondernemingen, de overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsbranche. We kennen de weg in deze sectoren, waar vooruit de richting is. Vanuit onze brede ervaring en met specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer. Juridische vraagstukken blijven zelden beperkt tot één rechtsgebied. Daarom werken onze juridische professionals, waar het belang van onze cliënten dat vraagt, nauw samen in integrale teams. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen. www.nysingh.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.