Nu investeren in morgen

17 december 2020 11:25

Nu investeren in morgen

Het vermogen om mee te bewegen met trends en ontwikkelingen vormt de basis voor economische groei en welvaart. Een belangrijke voorwaarde om dat goed te kunnen doen in een snel veranderende wereld zijn werknemers die hun kennis permanent kunnen ontwikkelen. Onderwijs- en kennisinstellingen, bedrijven en overheden moeten daarom hun krachten bundelen om een lerende economie te creëren waarin talenten en vaardigheden steeds zo optimaal mogelijk worden benut.

In het voorjaar van 2021 organiseren wij het rondetafelgesprek ‘Een lerende arbeidsmarkt is essentieel voor economish herstel’ op diverse locaties in uw regio.

  • Voorjaar ’21 – Deventer
  • Voorjaar ’21 – Achterhoek/Twente

Tijdens het rondetafelgesprek komen onder andere de volgende stellingen aan bod:

  • Nu investeren in morgen
  • Digitalisering leidt tot belangrijke verschuivingen
  • Er dreigt een enorm tekort aan vakmensen
  • MBO’s en HBO’s zijn dé leveranciers

Het rondetafelgesprek is een prachtige gelegenheid om te sparren met specialisten uit uw eigen regio over een specifiek onderwerp.

Het gesprek met ca. 6 – 8 specialisten wordt geleid door onze journalist. De journalist maakt het verslag dat nadien in de regionale nieuwsbrief van Het Ondernemersbelang wordt gepubliceerd.

Ook wordt hier via LinkedIn de nodige aandacht aan besteed.

De publicatie van tafelgesprekken wordt door de abonnees en volgers als zeer interessant ervaren, gezien het hoge openingspercentage van meer dan 45%.

De doelgroep bestaat uit MKB ondernemers gericht op de zakelijke markt, overheden en hoge scholen.

Deelname is kosteloos in combinatie met een media uiting.

Huidige deelnemers Deventer (ca. 8)

1. Arie Schreuder – Bureau Streefkerk

2. Baukje Sijpkens –Triamfloat - member of The Human Network

3. Arnold Poelstra – Ernst & Young Zwolle / Enschede

4. Martijn Braber – Saxion Parttime School

5. Paul Veld – Port of Zwolle

Ook een keer meedoen? Neem contact op Albert Sliedrecht. Hij is bereikbaar via a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl of bel 0512-745223.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.