Nova College aan de slag met Facilitor

21 november 2023 13:41

Nova College aan de slag met Facilitor

V.l.n.r. Peter Feij en Florus Roelofsen

Na een uitgebreid en op een aantal punten verfrissend aanbestedingstraject bezegelden de voorzitter van het College van Bestuur van ROC Nova College Florus Roelofsen en directeur Facilitor van Aareon Peter Feij namens de beide teams de weloverwogen keuze met hun handtekening en feestelijk gebak.

Het enthousiasme van het selectieteam van Nova College maakte duidelijk dat na de selectieperiode van al met al een jaar nu de tijd is aangebroken om concreet aan de slag te gaan om de beoogde procesverbeteringen ook echt te gaan realiseren. De uitgesproken ambitie dat er tijdens de implementatie ook constructief kritisch moet worden gekeken naar de bestaande en toekomstige werkwijzen bevestigde dat er naar alle waarschijnlijkheid inderdaad een goede match is gevonden.

Nova College biedt ruim 130 beroepsopleidingen, vmbo-t, havo en vwo in het vavo en bedrijfsscholingen. Dan gaat het om zo’n 1.200 medewerkers die zorgen voor het dagelijks onderwijs aan ruim 12.500 studenten vanaf 16 jaar.

Bijzonder is dat Facilitor winnaar werd van twee aanbestedingen die tegelijkertijd door Nova College waren uitgezet, voor Vastgoed & Facilitair (FMIS) en Inkoop- en contractmanagement (P2P). Op beide percelen won Facilitor, dat uitgaat van het nut van de integraliteit van deze diensten en in beide disciplines de medewerkers en dus gebruiksvriendelijkheid centraal stelt. “We zijn heel erg blij dat de keuze op jullie is gevallen”, aldus het selectieteam waarin alle betrokken partijen van inkoop, teamleiders, beheerders tot eindgebruikers vertegenwoordigd waren.

Het project gaat begin december van start en zou medio 2024 het administratieve leven van de medewerkers van Nova College al merkbaar moeten kunnen verbeteren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.