Nieuw! Check eenvoudig je subsidiemogelijkheden

28 oktober 2020 13:46

Nieuw! Check eenvoudig je subsidiemogelijkheden

Op zoek naar (extra) financiering om je ondernemersplannen te realiseren? Check je subsidiemogelijkheden met de Subsidiechecker, een eenvoudige online tool op de site van VNO-NCW Midden, die je in drie korte stappen heldere informatie geeft over de meeste subsidies van Europa en de Nederlandse overheid.

Wil je meer weten over een specifieke subsidie of wil je hulp bij het aanvragen, neem dan contact op met je eigen subsidieadviseur of maak gebruik van de laatste stap in de Subsidiechecker.

 De Subsidiechecker wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Knippenborg Subsidieadvies, lid VNO-NCW Midden. Zij zorgen voor actuele informatie in de tool en zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

www.vno-ncwmidden.nl/subsidiechecker

 ‘Een nuttig instrument, het heeft mij goed op weg geholpen’

Provinciale subsidies

Provincies hebben veel financiële mogelijkheden voor versterken en groeien van ondernemingen. Kijk op de provinciale pagina’s voor meer informatie.

Flevoland

Gelderland

Overijssel

Utrecht

Of ga naar de websites van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL (Gelderland en Overijssel), Horizon (Flevoland) of ROM Regio Utrecht (provincie Utrecht), die een rol hebben in bevorderen van innovatie en internationalisering.

Bron: https://www.vno-ncwmidden.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.