Met NLP communiceer je effectiever

2 februari 2022 13:03

Met NLP communiceer je effectiever

Ben jij op zoek naar een manier om je communicatieve vaardigheden te verbreden en verdiepen? Dan is een NLP-opleiding wat voor jou!

Goede communicatie betekent begrijpen en begrepen worden, daar hebben Bernard en Jorinde hun missie van gemaakt. Vanuit de mooie omgeving van Haghorst trainen zij jaarlijks honderden mensen om dichter bij hun doelen te komen met behulp van NLP. 

Als mens ben je de hele dag aan het communiceren; op je werk ben je aan het overleggen, overtuigen, vergaderen, motiveren, sturen, coachen of onderhandelen. Privé is het natuurlijk net zo belangrijk om elkaar goed te begrijpen. Met nieuwe tools zal jij een positieve invloed uitoefenen en sterk, geloofwaardig en overtuigend overkomen. Als je daar meer over wilt leren dan leg je de basis voor succes, zowel in je werk als privé.

Wat is NLP?

NLP maakt je bewust over hoe jouw gedachten, ervaringen, en kijk op de wereld jou sturen. De aanleiding om te starten met NLP-trainingen is dat men zich op persoonlijk vlak nog meer wilt ontwikkelen en doelen wilt behalen. Je wilt bijvoorbeeld coach worden of effectiever leidinggeven. Een andere aanleiding om een NLP-cursus te volgen, is vaak dat je ergens op vast loopt en weer in beweging wil. Er ontstaan blokkades die jou ervan weerhouden om alles uit het leven te kunnen halen. Ook zien we dat mensen over NLP horen en uit nieuwsgierigheid zich aanmelden bij Kaber Groep.

Onze cursisten komen vaak eerst naar een informatieavond of dagtraining. Zij maken op deze laagdrempelige manier kennis met Kaber Groep en kunnen daarna kiezen uit verschillende vervolgtrainingen. Je kunt jezelf meteen aanmelden voor een NLP-cursus of workshop die bij jou past. 

Een van onze trainingen is de NLP Practitioner. Onze NLP Practitioner is gecertificeerd door de IN (The International Association of NLP-Institutes) dus je kunt na deze opleiding de NLP Master practitioner gaan volgen, wanneer je het gevoel hebt dat je nog niet bent uitgegroeid. Met onze NLP-trainingen ontdek je wat je écht wilt en bereik je jouw leerdoelen.

Voor wie is NLP geschikt?

  • Voor iedereen die met mensen werkt
  • Leerkracht/docent
  • Leider/Manager
  • Consultant
  • (Bedrijf) Coach
  • (Para) Medische beroepen
  • Therapeutische beroepen/Counselor
  • Voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen
  • Voor diegene die in balans willen komen

Wil je ontdekken of NLP wat voor jou is? Wij ontmoeten je graag! Je bent van harte welkom op onze gratis informatieavond of bel voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie en/of brochure aanvragen kijken je op onze website.

Kaber Groep
Sint Josephstraat 1a
5089 NK Haghorst
Tel. 06-83950325
E-mail: info@kaber.nl
www.kaber.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.