Met deze relatiegeschenken zit je altijd goed

27 januari 2023 12:59

Met deze relatiegeschenken zit je altijd goed

Wil jij er in 2023 voor zorgen dat de zichtbaarheid van jouw onderneming wordt verbeterd? Grote kans dat je je dan aan het oriënteren bent op relatiegeschenken. Deze gepersonaliseerde items zijn nog altijd de beste manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook zorgen ze voor een betere klantenbinding; een win-winsituatie dus! Door de populariteit van relatiegeschenken heb je tegenwoordig erg veel keuze. Ben je benieuwd in welke items je zou kunnen investeren? Lees dan snel dit artikel!

Zoete groet

Als je het moeilijk vindt om een passend relatiegeschenk te vinden voor je onderneming is het altijd een goed idee om te investeren in zoetigheid. Gepersonaliseerde doosjes bonbons, maar ook pepermunt, Smint of Tic Tac met je bedrijfsnaam erop zijn altijd goede opties. Je kunt ze makkelijk uitdelen tijdens vergaderingen en belangrijke afspraken of ze meegeven op een beurs of evenement. Ga je liever voor duurzaam? Tony's chocolonely bedrukken is dan een leuk idee. Dit zijn fairtrade chocoladerepen waarvan je de wikkel kunt laten personaliseren. Laat de kleuren dan matchen bij de huisstijl van je onderneming, voorzie de wikkel van je logo en je hebt een duurzaam en persoonlijk relatiegeschenk voor je (potentiële) zakenrelaties.

Praktisch en persoonlijk

Zoek je meer iets in de praktische hoek en hoop je iets te vinden waar je zakenrelaties echt iets aan hebben? Oriënteer je dan eens op customized kantoorartikelen. Denk dan bijvoorbeeld aan pennen, notitieblokken, mapjes of muismatten met je bedrijfsnaam erop. De bedrukte relatiegeschenken van maxilia kunnen dan uitkomst bieden; hier vind je talloze geschikte items die je kunt laten personaliseren. Kantoorartikelen zijn niet alleen handig in het bedrijfsleven, want ook in andere branches zijn deze items goed in te zetten. In de horeca of bijvoorbeeld de sportbranche zijn kantoorartikelen niet meer weg te denken voor bestellingen en administratie.

Dorstlessers met logo

Nog een categorie relatiegeschenken waarmee je de plank nooit mis zult slaan: dorstlessers. Niet zo gek, want als je om je heen kijkt zie je dat iedereen wel een flesje water bij zich heeft. Of je nu op je werk zit of in de trein, een flesje water is altijd prettig! Je hebt op dit gebied veel mogelijkheden, waardoor je altijd een dorstlesser zult vinden die bij je onderneming past. Doppers, traditionele waterflesjes of bidons; het is maar net wat het beste bij je imago past. Zo zul je, wanneer je je richt op duurzaamheid, sneller Doppers aanschaffen omdat deze gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar en recyclebaar materiaal. Deel ze uit of zet ze neer in je vergaderruimte en je relaties zijn snel in het bezit van een geschikte attentie.

Tasje erbij?

Werk je in de detailhandel of een andere branche waarin tasjes uitkomst bieden? Overweeg dan eens om afscheid te nemen van plastic tasjes en over te gaan op andere materialen. Je kunt namelijk tegenwoordig ook grote oplages katoenen draagtassen, papieren tasjes en jute tassen aanschaffen voor je onderneming. Wanneer je deze tassen laat voorzien van jouw logo zal je naam op veel plekken zichtbaar worden! Daarnaast zijn ze handig in te zetten als goodiebag op beurzen of voor winacties die je kunt houden om de zichtbaarheid van je onderneming een boost te geven.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.