Maandag® Holding maakt overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend

1 juni 2022 13:25

Maandag® Holding maakt overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend

Krachtenbundeling is antwoord op grote vraag naar finance professionals

Maandag® Holding maakt vandaag de overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend. Hierdoor kan Maandag® Holding beter voldoen aan de snel groeiende vraag naar finance professionals zoals CDD analisten, financieel adviseurs en BI analisten. Maandag®, marktleider in het publieke domein, breidt hiermee tevens de dienstverlening weer verder uit naar de commerciële sector.

Quinnoah Consulting bestaat sinds 2016 en is een landelijke detacheerder van hoogopgeleide finance professionals bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het gehele team van 55 medewerkers wordt geïntegreerd in de Maandag ® organisatie om de krachten tussen beide partijen optimaal te bundelen. Op het moment van de overname zijn er via Maandag ® en Quinnoah Consulting dagelijks zo’n 100 (interim) professionals gedetacheerd in support- en projectmanagement posities bij zowel commerciële als publieke organisaties.

‘Samen kunnen we verder groeien en een vooraanstaande rol gaan innemen in de finance sector, maar zeker ook daarbuiten ,’ vertelt ondernemer Rob van Geel, oprichter van Quinnoah Consulting. ‘ We kijken verder dan het bank- en verzekeringswezen, want ieder bedrijf heeft een finance-afdeling. Daar zijn voor ons – samen met Maandag® - heel veel synergievoordelen te behalen.’

Grens tussen IT en finance vervaagt

Door de snelle technologische ontwikkelingen in de financiële dienstverlening vervaagt de grens tussen IT en finance, waardoor er een nieuwe en groeiende vraag naar professionals ontstaat. De overname stelt Maandag ® Holding in staat om zowel professionals met kennis van data en financiën te verbinden aan een breder netwerk van opdrachtgevers. Bijkomend voordeel van de overname is dat met de Maandag ® Academy, de professionals voorzien worden van de laatste kennis en certificeringen binnen de financiële sector.

Actief op overnamepad

Maandag® heeft hoge groeiambities en is actief op overnamepad om voorop te blijven lopen op het gebied van HR-dienstverlenging. ‘ De markt ontwikkelt zich razendsnel, wij willen de meest relevante en duurzame verbinder zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Daarom sloten we al eerder deals met Solvus, TalentSourcer, WIBA IT en nu met Quinnoah Consulting ,’ vertelt Freddy Verweij, CEO van Maandag® Holding. ‘ We richten onze blik niet alleen op de publieke maar ook op de commerciële markt en kijken naar sectoren die goed bij ons aansluiten.

Aan opdrachtgevers bieden wij naast detachering ook uitzenden, ZZP-bemiddeling en de totale ontzorging op de volledige HR-dienstverlening door zowel het interne recruitment als de flexibele schil te managen.’

Over Maandag® Holding

Maandag® is met 46 vestigingen in 15 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook flex (uitzenden), ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® een totale HR-dienstverlener in zowel de publieke- als commerciële sector en dé duurzame verbinder in belangrijk werk voor iedereen. Dit doen ze met meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België. 

Over Quinnoah Consulting B.V.

Quinnoah Consulting is een jonge, dynamische en snelgroeiende detacheerder, met heldere normen en waarden. Een transparante organisatie, gestart om de vraag naar hoogopgeleide professionals bij financials te beantwoorden en te matchen, en vervolgens in enkele jaren is uitgegroeid tot een mooie detacheerder, met hoogopgeleide professionals en groot talent, binnen finance en IT. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.