Maak werk van lekker genieten!

30 november 2021 14:13

Maak werk van lekker genieten!

Het net nieuw geopende restaurant De Beren Drachten, gelegen in het centrum aan het vernieuwde Raadhuisplein, is de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, borrel of zakelijke lunch.

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 10:30 uur en is uitermate geschikt om samen met je collega’s, klanten of toekomstig zakenpartners te gaan lunchen of natuurlijk dineren. Zoals je van ons mag verwachten hebben we razendsnelle WiFi en meer dan genoeg stopcontacten, zodat je nooit met een lege laptop of telefoon komt te zitten.

Buiten de deur lunchen

Laat je broodtrommel maar gewoon thuis. Reserveer bij ons een tafel en lunch lekker buiten de deur. Wil je zeker zijn dat je niet te lang hoeft te wachten? Geef jullie keuze alvast door en het team van franchisenemer Douwe Rijpkema verzorgt de rest.

VrijMiBo

Het weekend inluiden met een borrel is altijd een goed idee. Onder het genot van een hapje en een drankje even niet over werk praten en gewoon socializen. Op de kaart staan verschillende drinks, met en zonder alcohol, en heerlijke bites. Voor elk wat wils!

What’s for dinner?

Er is niets lekkerder dan een lange werkdag af te sluiten met een overheerlijk diner. Restaurant De Beren Drachten heeft een uitgebreide dinerkaart, dus er is genoeg keuze voor iedereen. Van een sappige burger tot een frisse salade. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Of kies voor het Sharing Dinner en geniet samen van het allerbeste van onze kaart. Kom, proef en ontdek. Deze samenstelling van onze menukaart verdelen we over vier smakelijke rondes. Ideaal voor als je niet zo goed kan kiezen of gewoon alles lekker vindt.

Ben je van plan om met een groep bij ons langs te komen?

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, presentatie of grote VrijMiBo... Geef het op tijd aan ons door en wij nemen de gehele organisatie uit handen! We faciliteren ook groepsarrangementen. Informeer hiervoor bij franchisenemer Douwe Rijpkema. Je kunt hem of een van zijn teamleden altijd bellen of mailen via de onderstaande contactgegevens.

Tot ziens bij Restaurant De Beren Drachten!

Restaurant De Beren Drachten

Raadhuisplein 19-21
9203 CZ Drachten
T: 0512-744120
E: Drachtenrestaurant@beren.nl
W: www.beren.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.