Maak kennis met veerkrcht

14 december 2021 08:38

Maak kennis met veerkrcht

Bij Effectyf komen we, naast vragen op het gebied van re-integratie, ook regelmatig vragen tegen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. Met Veerkrcht geven we hier gehoor aan. Vanuit dit label versterken wij veerkracht bij medewerkers en teams door de deur te openen naar verbinding, voldoening en verandering. We hebben hiervoor kortdurende, krachtige programma’s ontwikkeld. Bekijk ons aanbod!

VOOR WIE

Vanuit Veerkrcht ondersteunen wij alle mensen binnen organisaties binnen organisaties bij thema’s die spelen op het gebied van mens, werk en loopbaan. Onze coaches staan klaar voor iedereen die gebaat is bij onze persoonlijke aanpak. WERKWIJZE We coachen op individueel en groepsniveau op veelvoorkomende loopbaanthema’s uit de praktijk. Wij begrijpen dat iedere persoon en organisatie anders is en nemen dit als uitgangspunt. We coachen met aandacht voor zowel de praktische kant als de beleving.

WAT LEVERT HET OP

Coaching op relevante loopbaanthema’s brengt je in verbinding met jezelf, collega’s en de organisatie. Het levert ook meer voldoening in werk op én stappen richting gewenste verandering.

ONS AANBOD

Veerkrachtig worden en blijven. Dáár helpen wij coaches van Veerkrcht je graag bij door middel van kortdurende, krachtige programma’s. Deze programma’s zijn gericht op veelvoorkomende thema’s, zoals: identiteit, omgaan met onzekerheid, acceptatie, verbinding, balans, rouw en verlies. We zetten diverse werkvormen en coachingstechnieken in. We bieden ACT coaching, Loopbaancoaching, Innerland, Belevingspad en het Ontwikkeladvies.

Populair: ACT coaching
ACT coaching is bedoeld voor alle mensen binnen organisaties die betekenis in werk en leven willen ontdekken, hervinden en/of vergroten. Tijdens de 5 coachingsessies zetten we ervaringsgerichte oefeningen, beelden, metaforen en direct toepasbare technieken in om jouw veerkracht te vergroten. Door middel van ACT Coaching versterk je het vermogen om snel te herstellen na stress of tegenslag en houd je regie over je eigen inzetbaarheid.

Populair: Loopbaancoaching
Loopbaancoaching van Veerkrcht is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over z’n loopbaan. Kom er aan de hand van gesprekken, testen en oefeningen achter wat jouw wensen zijn en welke bijpassende mogelijkheden de arbeidsmarkt biedt. Houd de regie in je eigen loopbaan!

“Wij geloven dat een optimale verbinding tussen mens en organisatie essentieel is voor persoonlijke veerkracht en plezier in werk”

TROUWENS, KEN JIJ JOUW LOYAL SOLDIERS?

Hoe vaak ben jij bezig met wat níet goed gaat, terwijl er zo veel wél goed gaat? Sta je genoeg stil bij jouw waarden, wat wil je nou echt? Ken jij eigenlijk jouw loyal soldiers? Nee? Dan is het tijd voor een oefening. Vind de oefening ‘Loyal Soldiers’ én andere via www.effectyf.nl/veerkrcht.

INTERESSE?

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over Veerkrcht via www.effectyf.nl/veerkrcht. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op via (E) info@veerkrcht.nl of (T) 026-3397522.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.