Maak kennis met het nieuwe Nederlands bestek merk Wilffert & Wilffert

30 november 2021 15:36

Maak kennis met het nieuwe Nederlands bestek merk Wilffert & Wilffert

Creëer een exclusieve diner setting met dit zilverkleurige en 24-karaats goud vergulde bestek

Er zijn veel factoren die bij kunnen dragen aan een luxe diner experience of diner setting. Mooi bestek van uitmuntende kwaliteit is één van die factoren. Het nieuwe en exclusieve Nederlandse bestek merk Wilffert & Wilffert lanceert daarom premium zilverkleurig en 24-karaats goud verguld bestek, wat jou en je gasten direct het gevoel geeft dat je (thuis) in een chique restaurant aan het dineren bent. “Making the ordinary exceptional”, daar gaat het bij Wilffert & Wilffert om.

Wilffert & Wilffert

De naam verwijst naar de mannen achter het merk: twee broers, half Japans en half Nederlands, opgegroeid in Nederland. Beiden mannen hebben van nature een oog voor detail, waar hun gevoel voor mooi design positief door wordt beïnvloed. Deze gedeelde passie leidde afgelopen jaar tot het starten van dit exclusieve bestek merk.

De collectie

Het assortiment van Wilffert & Wilffert bestaat uit een collectie 24K goud-zwart bestek en een collectie zilver-zwart bestek. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse boxen en invullingen. De besteksets komen in luxe boxen voor 6 of 12 personen met 24, 75 of 130 items. Daarnaast bevat het assortiment een set saladebestek en chopsticks voor 2 of 6 personen. Het assortiment zal in het komende jaar aangevuld worden met enkele nieuwe productgroepen.

Ieder item van het merk is zorgvuldig vervaardigd voor langdurig gebruik en is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met een hars handvat. Het gouden bestek is omhuld met een laagje prachtige 24- karaat goud. Al het bestek is vaatwasmachinebestendig en 100% recyclebaar.

Ontworpen en gemaakt in Portugal

Functionaliteit, uitmuntend vakmanschap en premium kwaliteit komen samen in de collecties van Wilffert & Wilffert. “Alle producten hebben we zorgvuldig ontworpen en handgemaakt in Portugal. Tijdens dit proces is er gelet op het creëren van een perfecte balans tussen vorm en gewicht, zodat het bestek altijd comfortabel in de hand ligt. We bieden enkel het beste bestek aan, waarmee we de gewone aard van dit product uitdagen. Onze passie voor design én kwaliteit drijft ons om die belofte waar te maken”. Aldus de broers William en Anthony Wilffert.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.