Maak het persoonlijk

21 september 2022 16:25

Maak het persoonlijk

Op zoek naar een geschenk in je eigen huisstijl of in een speciaal door jouw ontworpen kerstdesign? Wij bezorgen een volledig gepersonaliseerde december box thuis bij jouw relaties en medewerkers. Je kunt kiezen uit ons assortiment van rijkelijk gevulde boxen met verse & houdbare Nederlandse kwaliteitsproducten. Geproduceerd met oprechte aandacht en uniek in hun soort. Caterbox.nl zorgt voor een uniek kerstgeschenk op maat. Luxe & gemak gaan perfect samen.

Draag bij aan het kerstgevoel met de December Borrelbox

Met kerst brengen we tijd door met familie en vrienden. Dan genieten we van mooie verhalen, lekker eten en goede wijnen. Hoe waardevol om bij te dragen aan dit kerstgevoel!

Caterbox.nl biedt een mooi assortiment van houdbare en verse borrelboxen. Verkrijgbaar in verschillende formaten en voorzien van productomschrijving en receptuur. Met slechts een paar kleine handelingen presenteren zij thuis een luxe borrelplank voorzien van de lekkerste Nederlandse producten. Kijk hier voor de Caterbox.nl december boxen.

Thuisbezorgd in Nederland

Wij vullen en verpakken alle boxen naar jouw wensen. Deze worden voorzien van adresetiket en via onze bezorgpartners door heel Nederland op een thuisadres, bij een bedrijf of op een kerstevenement bezorgd.

Personaliseer jouw december box

Maak het uniek & bijzonder en voorzie de december box van een persoonlijk design en een handgeschreven kaartje. Een persoonlijke sleeve zorgt dat de ontvanger direct ziet dat de box van jouw bedrijf afkomstig is. Uiteraard denken wij graag met je mee en kunnen we het geheel voor je verzorgen. Van de inhoud tot het design van de box.

Liever live met elkaar proosten?

Moederbedrijf Food, Jazz & DJ’s is dé partycateraar die alles in huis heeft om jouw evenement van A tot Z te organiseren. Van borrel en diner tot een onvergetelijk (kerst)feest. Wij houden van een full-service aanpak, zijn transparant in kosten en zorgen voor één aanspreekpunt. Wat je ook organiseert, wij denken je graag met je mee!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.