Lokaal bier- en delicatessenpakket

23 september 2022 09:50

Lokaal bier- en delicatessenpakket

December is de maand om uw medewerkers en/of relaties te bedanken. Een borrelpakket gevuld met lokale speciaalbieren (of wijn) en delicatessen schikt zich hier goed voor. Mijn naam is Marnix van der Meer (20) en samen met mijn broer Wouter (23) zijn wij al 3 jaar bezig om op onze webwinkel biervaneigenbodem.nl een zo compleet mogelijk aanbod van Nederlandse bierbrouwerijen te presenteren voor zowel consument als bedrijf. Met keuze uit ruim 250 speciaalbieren uit alle provincies, verwerken wij deze in unieke (gepersonaliseerde) pakketten.

Gepersonaliseerd kerstpakket

Bij Biervaneigenbodem zijn wij gespecialiseerd in het maken van samengestelde bierpakketten: van proefpakketten tot complete geschenk/kerstpakketten. Met ons unieke Hollandse assortiment kunnen we talloze variaties maken uit eigen voorraad. Hierbij bieden we diverse borrelhapjes en andere toevoegingen aan. Alles is mogelijk, zo voegen we graag op verzoek extra’s toe zoals een product van uw bedrijf/klant, een cadeaukaart of een lokale delicatesse. Zie hieronder een aantal voorbeelden hoe we uw kerstpakket zouden kunnen personaliseren:

  • Speciaalbieren uit een gewenste regio (Een Achterhoeks, Rotterdams, Fries of Limburgs bierpakket).
  • Bedrukte bierglazen of openers met uw bedrijfslogo.
  • Keuze uit diverse borrelhapjes (gedroogde worst, Rotterdamsche Oude kaas, notenmix etc.)
  • Cadeauverpakkingen in diverse soorten en maten (kisten, draagkarton, proefdozen)
  • Persoonlijk kaartje
  • Uitgebreide toelichtingen van de bieren en brouwerijen (op papier of digitaal)
  • Alcoholvrij en glutenvrij bierpakket mogelijk, evenals een wijnpakket of cocktailpakket.

Wijnpakketten

Maar niet iedereen houdt van bier. Daarom werken wij voor onze kerstpakketten/relatiegeschenken nauw samen met een Schiedamse wijnhandel. Hiermee maken we het mogelijk om een combinatie van bier- en wijnpakketten aan te bieden. Drinkt een deel van de ontvangers van de pakketten liever wijn? Dan is dat dus geen enkel probleem.

Kerstpakketten en relatiegeschenken in ieder formaat

De levering

Voor de levering zullen we van tevoren duidelijke afspraken maken wat betreft de bezorgdatum en hoe dit afgeleverd moet worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle kerstpakketten/relatiegeschenken af te laten leveren bij uw bedrijfslocatie of direct naar de ontvangers thuis. Met onze expertise kijken we naar het aantal pakketten, het aantal afleverlocaties en de gewenste leverdag. Op basis daarvan kiezen we om pakketzendingen te doen, een palletzending te doen of om de pakketten persoonlijk te komen brengen met onze bus. Door deze combinatie van aflevermethoden is het voor ons mogelijk om snel en op specifieke momenten door heel Nederland  (en indien gewenst daarbuiten) te leveren.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw bedrijf/organisatie kunnen betekenen deze kerst omtrent kerstpakketten, relatiegeschenken of borrels? Vraag dan gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan. We maken een voorstel voor een compleet bierpakket dat past bij uw organisatie, wensen en budget. Liever persoonlijk contact met ons opnemen? Bel/Whatsapp ons dan via 06-15520413, stuur een e-mail naar info@biervaneigenbodem.nl of chat live met ons via de website. Tot snel! 

We gaan graag voor u aan de slag
"bier is beleving"

Bedrijfsgegevens
Directiekade 2
3089JA Rotterdam
KvK nr: 75615401
btw nr: NL860340776B01

Contactgegevens
Telefoon: 06-15520413 (Whatsapp of bellen)
E-mail: info@biervaneigenbodem.nl
Website: www.biervaneigenbodem.nl (chatten ma-vr 09:00-17:00 uur)

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.