Lepaya ontvangt ISO 27001 certificaat

23 april 2021 11:35

Lepaya ontvangt ISO 27001 certificaat

Lepaya, aanbieder van online en offline power skills trainingen voor snelgroeiende technologiebedrijven, heeft het ISO 27001 certificaat behaald. De certificering is een wereldwijd erkende specificatie op het gebied van informatiebeveiliging en wordt toegekend door een onafhankelijke externe organisatie. Met deze certificering toont Lepaya aan te willen investeren in mensen, processen en technologieën om veiligheid van gegevens te garanderen.

“We zijn ongelofelijk trots op deze certificering! Omdat we dagelijks werken met snelgroeiende technologiebedrijven, is het voor ons meer dan logisch om aan de internationale ISO normen te voldoen. Veiligheid staat bij Lepaya voorop”, zegt René Janssen, oprichter van Lepaya.

Met de ISO 27001 certificering zijn alle processen binnen Lepaya ISO-proof bevonden. De scale-up is vanaf nu officieel geregistreerd in het onafhankelijke ISO register, waarin alle ISO gecertificeerde bedrijven, organisaties en instellingen te vinden zijn.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.