Leer de oneindige kracht van het brein kennen bij een van de Brain Balance Opleidingen

25 februari 2022 13:51

Leer de oneindige kracht van het brein kennen bij een van de Brain Balance Opleidingen

Wil jij minder stress? Meer energie? Je fitter voelen, en meer uit het leven halen? Gelukkiger en weerbaarder zijn? De antwoorden op al deze vragen liggen in jouw brein. In de Brain Balance opleidingen doe jij niet alleen waardevolle kennis van het brein op, maar ga je ook aan de slag met jouw eigen brein en programmeringen.

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein. Je hersenen sturen nagenoeg alles aan. Hoe we leren, denken, voelen en creëren. Maar ook hoe geluk wordt ervaren en hoe we ons als mens blijven ontwikkelen. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook essentieel, om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse ratrace of life. Want in onze huidige maatschappij is er meer dan ooit behoefte aan een juiste balans. Maar liefst 52% van alle werkende Nederlanders ervaart burn-out klachten en dit blijft jaarlijks groeien. Als we hier nu niet samen wat aan doen, zullen naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld vertegenwoordigen.

Kennis van je brein is de eerste stap in de goede richting! In de Brain Balance opleidingen leer je de balans terug te vinden, zowel mentaal als fysiek. De opleidingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn/haar brein en de doelgerichte werking daarvan. Of je jezelf nu op persoonlijk gebied verder wil ontwikkelen of als professional anderen wil helpen. Je leert over de werking en herprogrammering van het brein en hoe je dit bij anderen kunt activeren. Dat is de eerste stap naar een nieuwe lifestyle, die meer in balans is, waardoor gezondheidsklachten verdwijnen en meer van het leven genoten kan worden. 

Wat kun je met de opleidingen?

Allereerst zijn de Brain Balance opleidingen ontzettend waardevol voor jezelf. Je leert je eigen brein kennen en ontdekt hoe je deze kennis in kunt zetten om een positiever en gelukkiger leven te creëren. Maar je kunt deze kennis ook in gaat zetten om anderen te helpen als Brain Balance coach. De groeiende disbalans in onze samenleving zorgt ervoor dat steeds meer mensen behoefte hebben aan hulp, als coach kun jij mensen helpen de balans weer terug te vinden.

Welke opleidingen zijn er?

Bij Brain Balance kun je verschillende opleidingen volgen. De meest complete opleidingen zijn Level 1: Update je Brein en Level 2: Brain Balance Coach Opleiding. In deze opleidingen komen alle facetten van Brain Balance aan bod. Je doet wetenschappelijke kennis op van het brein en gaat actief aan de slag met je eigen breinprogrammaties. Je kunt deze opleidingen volgen voor je eigen zelfontwikkeling, of om de kennis door te geven als therapeut, HR manager of coach. In Level 3 kun je je specialiseren als HR professional of als coach voor kinderen.

Daarnaast zijn er de Brain Balance Boosts: dit zijn tweedaagse trainingen waarbij er dieper wordt ingegaan op een van de facetten van Brain Balance. Denk hierbij aan voeding, meditatie, breinziekten, burn-outs of intermittent living. Er komen steeds weer nieuwe onderwerpen bij, dus hou zeker de opleidingspagina in de gaten.

De Brain Balance opleidingen:

  • Zijn de enige Brain Balance opleidingen van Nederland;
  • Worden gegeven door gespecialiseerde trainers;
  • Vinden live plaats met direct en persoonlijk contact;
  • Zijn geaccrediteerde opleidingen;
  • Stomen je klaar voor de baan van de toekomst.

Meer informatie of je inschrijven voor een van de opleidingen? Dat kan op https://www.charlottelabee.com/brainbalancecoachopleidingen/ 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.