Leads.io neemt Klik Proces over en stelt Bart van der Meer aan als Search Director

7 maart 2022 10:15

Leads.io neemt Klik Proces over en stelt Bart van der Meer aan als Search Director

Leads.io, een snelgroeiende, technologie-gedreven leadgeneratiebureau, neemt Klik Proces over en stelt eigenaar Bart van der Meer aan als Search Director.

Klik Proces is een snelgroeiend online marketingbureau die websites helpt om organisch beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Het bedrijf is 11 jaar geleden opgericht door Bart van der Meer en bestaat inmiddels uit een multidisciplinair team met specialisten op het gebied van SEO, CRO en YouTube. Het team van Klik Proces zal zich volledig gaan focussen op het uitbouwen van de Leads.io leadgeneratie marketplaces zoals GreenMatch.co.uk en BoilerGuide.co.uk . Het team van Klik Proces zal worden geïntegreerd in Social Blue, een van de bedrijven die onderdeel uitmaakt van de Leads.io groep. Bart van der Meer zal tevens toetreden als aandeelhouder bij de Leads.io groep.

CEO Tim Roemer: “We zijn ontzettend trots dat Bart en het team van Klik Proces onze groep komen versterken. Bart is een specialist op het gebied van SEO en wij kijken er erg naar uit om samen met hem onze leadgeneratie marketplaces verder uit te bouwen. We voegen nu in 1 klap een groot team van specialisten toe waardoor we onze marketplaces zoals GreenMatch en Boiler Guide versneld kunnen gaan uitrollen naar nieuwe landen. We zullen de kennis en expertise van het Klik Proces team gaan samenvoegen met de Paid Marketing specialisten van Social Blue. Hierdoor zullen wij onze organische groei flink gaan versnellen door onze posities in Google en andere zoekmachines nog verder uit te breiden.”

Eigenaar Bart van der Meer van Klik Proces: “De afgelopen jaren hebben we als bedrijf een extreme groei meegemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap. Met heel veel plezier worden we onderdeel van de Leads.io groep. Een groep met dezelfde cultuur en DNA als Klik Proces. We gaan ons volledig focussen op de ontwikkeling van de Leads.io websites en YouTube kanalen. Met deze stap groeien we door en gaan we de strijd aan op het allerhoogste niveau wereldwijd. Wat is er nu mooier dan dat?“

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.