Landelijk vergaderen met bijzondere zorg en aandacht

18 oktober 2021 09:25

Landelijk vergaderen met bijzondere zorg en aandacht

Vergaderen op de boerderij

Deze mooie boerderij is gelegen in Oldelamer, een dorpje dichtbij Wolvega en Heerenveen in de provincie Friesland. De boerderij stamt uit 1843 en bij herbouw is het authentieke voorhuis behouden. Boerderij Ruimzicht ligt midden in het groen, tussen de weilanden. Een fijne plek voor een meeting waarbij rust en ruimte gewenst is. 

Rust en Ruimte

En rust en ruimte, dat vind je hier zeker. Je vergadering vindt plaats op de eerste verdieping van de boerderij. Met een fantastisch uitzicht op het omliggende groen kun je hier ongestoord bijeenkomen. De vergaderruimte is eigentijds ingericht voor de ontvangst van groepen tot maximaal 12 personen. De ovalen tafel nodigt uit tot actief overleg of overdracht van informatie en de royale zitbank biedt de broodnodige ontspanning. Er is een directe uitgang naar buiten, waar jullie op zonnige dagen worden uitgenodigd voor een pauze of lunch. Indien gewenst, kunnen gasten ook gebruik maken van de authentieke opkamer.

Werken en wonen op de boerderij

Boerderij Ruimzicht is een woonplek voor mensen met een verstandelijke - en/of psychische beperking, die in het dagelijks leven hulp nodig hebben. Zij wonen in het gebouw bij de boerderij, met voor iedereen een eigen appartement. Unieke mensen met elk hun eigen levenservaringen en leefstijl, die graag hun eigen keuzes maken. Daar sluiten de begeleiders zoveel mogelijk op aan! En dat merk je aan de ontspannen en positieve sfeer, waardoor gasten graag terugkomen.

Enthousiaste gastheren en -vrouwen

Jullie worden ontvangen door enthousiaste gastheren en -vrouwen, die hun dag vrijmaken om jullie te voorzien van alles wat jullie nodig hebben. Zij waarderen jullie komst en houden van persoonlijk contact, maar ze zijn vooral professionals. Ze richten zich op jullie wensen en behoeften en doen er alles aan om de dag te laten slagen!

Vergaderbreaks op de boerderij: uw keuze

Rondom de boerderij tref je een zee aan buitenruimte, ideaal voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Wij onthalen u gastvrij door aan u de keuze te laten: wilt u ons ontmoeten? Kom dan lunchen in onze gezellige keuken. Wilt u met elkaar buiten bewegen? Wij kunnen u adviseren of begeleiden. Wilt u een creatieve workshop organiseren? Dat kan in de werkplaats op het ruime erf!

Kerkeweg 20
8486 GE Oldelamer
Neem voor boekingen contact met Tryntsje Kroondijk, 0621250114 of tryntsje@ruimzichtwonen.nl
Overeenkomstig de richtlijnen en adviezen van het RIVM vragen wij u bij aankomst uw coronatoegangsbewijs te tonen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.