Klein wagenpark? Dan moet je deze verzekering hebben!

11 mei 2022 12:23

Klein wagenpark? Dan moet je deze verzekering hebben!

De keuze is reuze als het om zakelijk autorijden gaat. En wanneer je dan eindelijk de keuze voor een auto hebt gemaakt, moet je ook nog nadenken over de verzekering. Nu is het verzekeren van bedrijfsvoertuigen niet zo heel moeilijk, maar wel als het wagenpark van jouw bedrijf minder dan tien auto’s telt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor!

De grootte van een wagenpark speelt een belangrijke rol in het kostenplaatje van de verzekering. Heeft jouw bedrijf meer dan tien voertuigen? Dan krijg je al snel een wagenparkkorting. Daarna kan die korting nog flink oplopen, want hoe groter het bedrijf, des te meer auto’s en hoe hoger de korting.

Voordeel voor kleine bedrijven

Ynte Kuindersma, zelf al 45 jaar actief in de verzekeringswereld, zag deze ontwikkeling tien jaar geleden al en richtte daarom het MKB Verzekeringscollectief op. “Ik vond dat mijn klanten met één of een kleine hoeveelheid bedrijfswagens ook moeten profiteren van collectiviteit.” Via www.debedrijfsautoverzekering.nl kan ook deze groep profiteren van de collectieve voordelen van het MKB Verzekeringscollectief.

50% korting op een bedrijfsautoverzekering

Bedrijven waarvan het wagenpark minder dan tien auto’s telt, kunnen nu ook een verzekering afsluiten en ontvangen hierbij een korting van 35% op hun premie. Lezers van Hét Ondernemersbelang ontvangen tijdelijk zelfs doorlopend 15% extra korting (in totaal dus 50%). Deze aanbieding is geldig tot 1 september 2022. Hierbij zijn er geen restricties, zoals een bepaald aantal kilometers of een minimumleeftijd van de bestuurder. Het is heel simpel volgens Ynte: “Heeft de bestuurder van de auto een geldig rijbewijs? Dan mag hij of zij in de bedrijfsauto rijden.”

Meer dan duizend klanten

Inmiddels heeft het MKB Verzekeringscollectief, dat gevestigd is in het Friese Joure, meer dan duizend klanten door het hele land. Dat verbaast Ynte niets. “Wij kijken voortdurend waar we onze klanten voordeel kunnen brengen”, legt hij uit. “Door bedrijven, ondernemers en zzp'ers te verenigen profiteren zij gezamenlijk van een aanzienlijk inkoopvoordeel.”
Van concurrentie heeft het collectief vooralsnog weinig te vrezen. “Wij kopen in op een niche. Is er voordeel te behalen voor onze klanten? Dan slaan wij onze slag.” Maar dat niet alleen. Het team van MKB Verzekeringscollectief ontwikkelt ook hun eigen producten, altijd in nauwe samenwerking met de verzekeraar.

Track record

Dat het MKB Verzekeringscollectief de enige in haar soort is die verzekeringen kan aanbieden tegen zulke scherpe tarieven en de beste polisvoorwaarden is volgens Ynte te danken aan hun uitstekende track record. “We hebben al vijf jaar geen premieverhogingen hoeven doorvoeren, en dat willen we heel graag zo houden!”

Meer weten?

Wil je meer weten over het MKB Verzekeringscollectief of wil je direct je premie berekenen? Ga dan naar www.debedrijfsautoverzekering.nl of neem vrijblijvend contact op.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.