Je kantoor verdient een mooie vloer

28 juni 2022 11:16

Je kantoor verdient een mooie vloer

Een vloer kan de ruimte maken of breken. Dat betekent dat je kantoor een mooie vloer verdient waar aandacht aan besteed is. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je de basis van je kantoor kan veranderen en daarmee verbeteren. Denk aan de vloer zelf, maar ook aan de bijkomstigheden zoals een mooi vloerkleed en bijpassende muren.

De basis van je kantoor maken de sfeer zoals deze is en dat maakt het zo belangrijk om stil te staan bij de keuzes die je wenst te maken.

Zorg voor je vloer

Er zijn talloze opties voor de vloer van je kantoor. Zo kun je kiezen voor laminaat, een houten vloer of zelfs vloerbedekking.

Elk van deze keuzes brengt een andere sfeer met zich mee en ook verschillend onderhoud. Denk er bijvoorbeeld aan dat een donkere vloerbedekking besmettelijker is en dat vieze plekjes sneller zichtbaar zijn. Een laminaatvloer is daarentegen makkelijker schoon te krijgen.

Bij een houten vloer horen ook weer unieke eigenschappen waar rekening mee gehouden dient te worden.

Een vloerkleed voor bij je vloer

Elke vloer heeft iets anders nodig. Zo heeft een vloerbedekking geen kleed nodig, maar op een houten vloer kan een vloerkleed weldegelijk meer sfeer en verlichting brengen.

Bij veel verschillende bedrijven kun je in de showroom al een goed beeld krijgen van het kleed en of het past bij de vloer die je al gekozen hebt. Wil je een rond kleed of juist een mooie loper?

Dat is helemaal aan jou en je kunt bijvoorbeeld bij Floorpassion eens rondkijken of er iets bijzit wat jouw kantoor helemaal afmaakt.

Vloerkleden op maat

Het is vaak mogelijk om gebruik te maken van de service waarbij je een vloerkleed op maat kunt bestellen. Het enige wat je dient te doen is doorgeven wat de afmetingen zijn en welk vloerkleed je wenst. Er wordt dan een vloerkleed voor jou op maat gesneden zodat het precies bij je wensen aansluit. Kijk tussen de verschillende merken welke vloerkleden jou aanspreken en welke jij op maat gesneden zou willen hebben.

Er is zelfs de mogelijkheid om een vloerkleed voor buiten uit te kiezen. Er zijn dus genoeg keuzes en voor iedereen zal er iets bijzitten wat precies aansluit op de behoeften.

De stalenservice

Bij velen kun je gebruik maken van de gratis stalenservice. Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je niet kunt kiezen tussen twee of meer kleden of wanneer je nog geen enkel idee hebt wat er bij je vloer past. Vaak krijg je dan een proefstukje opgestuurd zodat je een idee krijgt en een gevoel over de keuze die je hebt gemaakt. Het is dan mogelijk om voor het kleed te kiezen of juist een andere te proberen.

Mix en match

De vloer moet passen bij de rest van het interieur. Dat zorgt ervoor dat het kantoor als een geheel wordt gezien en dat collega's zich er thuis gaan voelen.

Houd dus ook rekening met de muren, de meubels en met verdere decoratie. Al deze kleine dingen zorgen voor een mooi geheel samen met de vloer.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.