Hollander Techniek kiest Solimas voor uniek ICT-partnership

20 juni 2022 11:12

Hollander Techniek kiest Solimas voor uniek ICT-partnership

Hollander Techniek heeft gekozen voor Solimas als nieuwe ICT-partner voor het uitbesteden van haar platform en werkplekken. Solimas zal de komende drie jaar zowel de interne ICT van Hollander Techniek als de ondersteuning van ICT-oplossingen voor klanten van Hollander Techniek gaan verzorgen.

Verlengstuk van de eigen organisatie

Hollander Techniek en Solimas hebben de afgelopen maanden intensief samengewerkt aan het uitbesteden van haar platform en werkplekken om ervoor te zorgen dat Hollander Techniek zo soepel mogelijk kan landen binnen de serviceorganisatie van Solimas. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een handtekening onder een integraal ICT-partnership dat per 1 juni 2022 is ingegaan.

De integrale samenwerking betekent binnen deze driejarige overeenkomst dat Solimas voor verschillende zogenoemde kavels opereert. In de eerste plaats zal Solimas Hollander Techniek zelf gaan bedienen op haar eigen ICT-omgeving. Daarbij opereert Solimas als een verlengstuk van de eigen organisatie op het gebied van ICT.

Naast de eigen ICT bevat bijna iedere oplossing die Hollander Techniek bij haar klanten implementeert ook een ICT-component. Ook hierin zal Solimas als verlengstuk van Hollander Techniek gaan opereren door klanten van de technisch dienstverlener te ondersteunen op het gebied van ICT.

Naast het beheer van de ICT-omgeving gaan Solimas en Hollander Techniek samenwerken in projecten voor zowel Hollander Techniek als voor haar klanten. Hiervoor zijn inmiddels al verschillende projecten gedefinieerd.

Rob Beekhuis, Financieel Directeur van Hollander Techniek: “In Solimas zien we een partij die aansluit op onze waarden, zoals ondernemerschap en samenwerking. Solimas biedt technische diensten die voor ons van toegevoegde waarde zijn en heeft het belang van klanten bovenaan staan. Met deze keuze hebben wij het vertrouwen dat we de komende jaren de ontwikkeling in lijn met de gekozen strategie kunnen doormaken.”

Gerard de Weerd, CEO van Solimas: “We zijn ontzettend trots op wat we samen met Hollander Techniek hebben neergezet: een uniek win-win-win partnership op het gebied van ICT. Dat Hollander Techniek ons niet alleen haar eigen, interne ICT toevertrouwt maar ook die van haar klanten is een enorm compliment. Niet alleen naar Solimas, maar ook naar INTERSTELLAR, waarbinnen wij voor klanten zoals Hollander Techniek relevant kunnen zijn én blijven dankzij de waarde en brede expertise die onze collectie van generalisten en specialisten op ICT-vlak kan bieden. In de anderhalf jaar dat INTERSTELLAR nu bestaat is de samenwerking rondom en vooral mét Hollander Techniek het zoveelste bewijsstuk van de kracht van de collectie.

Welkom bij Solimas, Hollander Techniek! We kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.