Hoe je je horecaonderneming financiert met crowdfunding

21 maart 2022 08:48

Hoe je je horecaonderneming financiert met crowdfunding

Jaren geleden stapte je als ondernemer vanzelfsprekend naar de bank voor bedrijfsfinanciering. Tegenwoordig gaat dat echter niet meer zo makkelijk. Als alternatief op de bank zijn er talloze kredietverstrekkers actief in de markt, die oplossingen op maat bieden. Één van die oplossingen is crowdfunding.

Met crowdfunding haal je als ondernemer financiering op bij een (groot) aantal investeerders, die elk een deel van het bedrag inleggen. Dit verloopt via een crowdfundplatform dat als bemiddelaar optreedt. Je lost de financiering af via het platform, dat de investeerders hun inleg plus rendement uitkeert.

Crowdfunding is een heel geschikte oplossing voor horecaondernemingen die op zoek zijn naar kapitaal. Als horecaondernemer kun je met crowdfunding een bedrijf opstarten, overnemen, uitbreiden, verbouwen of laten groeien met investeringen. Er zijn zelfs crowdfundplatforms die zich specialiseren in horecabedrijven!

Ben je niet zeker van de mogelijkheden of wil je graag begeleiding? Start dan vrijblijvend een aanvraag. Onze specialisten helpen je graag verder!

Naar alle berichten van Funding Options terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.