Hoe fit ben jij als ondernemer?

6 september 2021 10:28

Hoe fit ben jij als ondernemer?

Ben jij fit genoeg?

Wedstrijdfit. Je hebt er vast wel eens over gehoord. Een speler kan wel weer hersteld zijn van zijn/haar blessure, maar dat betekent niet dat hij/zij fit genoeg is om weer wedstrijden te spelen.

Heb jij wel eens nagedacht of jij zakelijk fit bent? Fit genoeg om tijdens jouw wedstrijd optimaal te presteren? En dan heb ik het niet alleen over fysieke fitheid maar ook over mentale fitheid. Ben jij is staat om de hele ’wedstrijd’ optimaal te presteren? Dag in dag uit?

Wij bij Totally in Shape zijn gespecialiseerd om jou ‘wedstrijd fit’ te krijgen. Onze missie: ‘jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken dan je al bent,  zodat jij optimaal kunt genieten van het leven.

Want dat is toch wat jij ook wilt? Doelen realiseren? Vrijheid ervaren als mens en ondernemer. Een gelukkig leven leiden, samen met jouw dierbaren, je partner, je familie, gezin, vrienden, collega’s.

In harmonie leven met jezelf en je omgeving. Omgaan met gebeurtenissen waar je niet op verdacht bent. Bestendig zijn tegen negatieve stress, weerstand kunnen bieden tegen externe krachten. Wetgeving, weersomstandigheden, familiaire perikelen, vrienden ruzie, dominante collega’s, onredelijke managers. Wie wil dat nou niet.

Maar ook positieve stress kan energie kosten. Hoe zorg jij ervoor dat je FIT genoeg bent om dit te kunnen doorstaan?

Doe wat honderden, misschien inmiddels al een paar duizend mensen, voor jou hebben gedaan. Kies ervoor om weer fit te worden of te blijven! Neem contact met ons op. Wij zijn Stefan en Rowin Alfons, vader en zoon, personal trainers van Totally in Shape. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek en samen zetten wij een plan op om jouw doelen te realiseren.

Je zult merken dat wij aandacht besteden aan meer dan het fysieke alleen. Wij bespreken en richten onze aandacht op 4 vlakken: fysiek, mentaal, voeding en leefstijl. Lees hierover meer op onze website.

Liever trainen in groepsverband?

Heb je collectief het doel om fitter en gezonder te worden, met collega’s, vrienden of familie? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een small group training.

Wil je als bedrijf Fit worden en genieten van grote kortingen (belastingvoordeel), door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze geavanceerde E-Gym apparaten? Neem gerust contact met ons op om te kijken welke voordelen aan bedrijfsfitness verbonden zijn.

Totally in Shape

Stefan en Rowin Alfons

PC Hooftlaan 48

9721 JM Groningen

www.totallyinshape.nl

info@totallyinshape.nl

050-8505999

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.